Akció!

Rejtő Jenő - A tizennégy karátos autó – Rejtő hangoskönyv-sorozat 2. (MP3 CD + könyv)

1600 Ft

Egy misztikusan el- és feltünedező Alfa-Romeó sportkocsi forgószélként ragadja magával Gorcsev Ivánt, a „Nobel-díjas” ifjú matrózt, szerelmét, Anette-et, Vanek urat, a megrögzött civilt, továbbá Vendriner urat, a kiöregedett cirkuszi oroszlánt, és a marseille-i kikötő megannyi lenyűgözően mulatságos alakját egy, a kikötővárostól a Szaharáig tartó fergeteges kalandra.

Elfogyott

Cikkszám: KOS 9789630991445 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be A tizennégy karátos autó főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.
(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2006-ban kiadott, hét órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

További információk

Tömeg0.4 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

418 perc

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A tizennégy karátos autó – Rejtő hangoskönyv-sorozat 2. (MP3 CD + könyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…