Akció!

Rejtő Jenő - Az elveszett cirkáló – Rejtő hangoskönyv-sorozat 3. (MP3 CD + könyv)

1600 Ft

Mit tegyenek a pireuszi kikötő jólelkű csavargói, ha kölyökképű védencük feltaláló testvérét kell felkutatni Burmában? Természetesen részvénytársaságot alapítanak! Mit tegyen Piszkos Fred, ha (önhibáján kívül) elrulettezi az utazásra szánt összeget? Természetesen hajót lop! Sajnos, csak a Brit Királyi Haditengerészet cirkálója volt kéznél…

Elfogyott

Cikkszám: KOS 9789630991452 Kategóriák: , , ,

Leírás

A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be Az elveszett cirkáló főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.
(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2005-ben kiadott, négy órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

További információk

Tömeg0.4 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

280 perc

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Sorozat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az elveszett cirkáló – Rejtő hangoskönyv-sorozat 3. (MP3 CD + könyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…