Akció!

Christie, Agatha - Poirot-történetek – Gyilkosság egy csendes házban (audio CD)

1975 Ft

Agatha Christie valószínűleg a világ leghíresebb detektívregény-írója. Összesen 79 detektívregény írt. Világszerte népszerű, kissé komikus figurája a belga mesterdedektív, Poirot, aki több regényének is főszereplője. E kisregény az író legtermékenyebb …

Elfogyott

Cikkszám: HAN 9789638672346 Kategóriák: , ,

Hallgasson bele:

Leírás

Agatha Christie valószínűleg a világ leghíresebb detektívregény-írója. Összesen 79 detektívregény írt. Világszerte népszerű, kissé komikus figurája a belga mesterdetektív, Poirot, aki több regényének is főszereplője.
E kisregény az író legtermékenyebb korszakából való. Gyilkosságnak beállított öngyilkosság, zsarolás, szerelmi bonyodalmak. Érdekes történet, kiváló jellemrajz. Aki netán úgy gondolná, ilyen rövid leírásban nem lehet bűnügyi történetet izgalmasan feldolgozni, téved. Monsieur Poirot rövidebb idő alatt, szerényebb terjedelem esetén is megteszi a magáét.
A mindenki által kedvelt híres nyomozót Balázs Péter hangján hallhatjuk.

Tartalom:
Gyilkosság egy csendes házban – Egy gyönyörű éjszakán, petárdák, rakéták zajától hangos a környék. Kiváló alkalom lehet akár egy gyilkosságra. Az áldozat: Mrs Barbara Elen. Együtt élt barátnőjével. Férje és kislánya Öngyilkosság vagy gyilkosság történt? A helyszínre érkező nyomozók minden apró részletet alaposan átvizsgálnak. Minden ok és nyom adott a gyilkosság gyanújára, mígnem Poirot ki nem bogozza az összekuszált szálakat. Gyilkosságnak beállított öngyilkosság. Zsarolás, a múlt elhallgatásáért. korán meghaltak, jelenlegi szerelme egy politikus, ki a közélet középpontjában él.

További információk

Tömeg0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

73 perc (1 audio CD)

Formátum

Műfaj

Sorozat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Poirot-történetek – Gyilkosság egy csendes házban (audio CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…