Varázsbetű Szódominó

6990 Ft

A játék jutalomjátékok segítségével motiválja gyermekét a jobb és jobb eredmény elérésére. A játék gyorsan és hatékonyan fejleszti az olvasás sebességét, az olvasási pontosságot, az emlékezetet, és a koncentrációs képességet. Használatával gyermeke iskolai eredményei javulni fognak, sikeresebben tud majd megbirkózni az iskolai feladatokkal, kihívásokkal. Pontosabbá, ügyesebbé válik írása is, kevesebb hibát vét, gyorsabban fog végezni a feladatokkal.

A játékos gyakorlási formának köszönhetően gyermeke többé nem szenvedésként éli meg a gyakorlást, hanem játéknak, versengésnek, így sokkal szívesebben ül a gép elé.

Elfogyott

Cikkszám: VB SZK Kategória:

Leírás

A Varázsbetű Szódominó segítségével változatosan és játékosan fejlesztheti gyermeke olvasási képességeit. A játék nyolc különböző játékot, ötféle dominójátékot tartalmaz, ezek közül többet már gyermeke ötéves korától, az olvasáselőkészítés szakaszában alkalmazhat. A játék nehézségi fokozatai, beállításai gyermeke képességeinek, felkészültségének megfelelően változtathatóak, ezért hosszú időn keresztül használható és hasznos. A játék rendszeres használatával biztosíthatja gyermeke számára a fejlődést. A szoftver használatát mindenre részletre kiterjedő súgó és felhasználói kézikönyv segíti.

További információk

Tömeg0.15 kg
Kiadó

Formátum

Műfaj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Varázsbetű Szódominó” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…