Szállítási információk

A megrendelt hangoskönyveket a FÁMA Futárszolgálat vagy Pick Pack Pont segítségével juttatjuk el az Ön által megadott szállítási címre. A szállítás jellemzően 4-7 munkanap.

Szállítási áraink:

Magyarország területén 20 000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítási díj ingyenes.

Az utánvételes kézbesítés díja + 210.- Ft. + 5% áfa

Szállítási cím
Rendelés összege
Szállítási mód Szállítási ár
Magyarország 0,-Ft – 9 999 Ft-ig Pick Pack 1330 Ft + 5% áfa
Magyarország 10 000,-Ft – 14 999,-Ft-ig Pick Pack 1230 Ft + 5% áfa
Magyarország 15 000,-Ft – 19 999,-Ft-ig Pick Pack 1130 Ft + 5% áfa
Magyarország 20 000,-Ft felett Pick Pack ingyenes
Szállítási cím
Rendelés összege
Szállítási mód Szállítási ár
Magyarország 0,-Ft – 9 999 Ft-ig Futárszolgálat 1260 Ft + 5% áfa
Magyarország 10 000,-Ft – 14 999,-Ft-ig Futárszolgálat 1160 Ft + 5% áfa
Magyarország 15 000,-Ft – 19 999,-Ft-ig Futárszolgálat 1060 Ft + 5% áfa
Magyarország 20 000,-Ft felett Futárszolgálat ingyenes

Amennyiben külföldre szeretne rendelni, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Személyes átvétel

Pomázi raktárunkban rendelése személyesen, díjmentesen átvehető. Hétfőtől – péntekig 7:00 és 15:00 óra között. Kérjük, hogy a pontos összeggel készüljenek. Az utánvételes kézbesítés díja + 210.- Ft. Cím: Robox Kft. Pomáz, 054/776 hrsz., 2013. Térkép.

Szállítási információk

A díjváltoztatás jogát fenntartjuk, de a már leadott rendelések teljesítése azért a díjért történik, amit a rendelés jóváhagyásakor feltüntettünk és ami a visszajelzõ e-mailben is szerepel. (Kivéve, ha a rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek: a módosított rendelésre a módosítás idõpontjában érvényes szállítási kondíciók vonatkoznak.)
A szállítási díj az áru áfa-tartalmával azonos kulcsú általános forgalmi adót tartalmaz, melyrõl minden esetben – az áruval együtt – áfás számlát adunk, amit megtalál a küldeményben!

Néhány fontos tudnivaló

Annak érdekében, hogy a szállítási problémákat elkerüljük, néhány tanácsot szeretnénk megrendelőinknek adni:

* A kézbesítés legtöbbször munkaidõben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérem ügyeljen, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét is adja meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollégáját értesítse, hogy küldeményt vár!
* Az áruház rendszere teljesen automatikus: amit Ön rendeléskor a megfelelõ mezõkben megad, az automatikusan, ellenõrzés nélkül kerül a küldeményre, ezért kérjük, feltétlenül figyeljen oda, hogy pontos szállítási adatokat írjon be! Ez vonatkozik a szállítási névre is: ha Ön a megrendelõ, de a megadott címen nem az Ön neve van kiírva az ajtóra vagy a postaládára, adja meg az ott szereplõ nevet is.
* Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, de sajnos az értesítés gyakran elveszik vagy elkeveredik, mert a postaláda nem zárható, vagy sok reklámanyagot dobtak bele stb. Ha küldeményt vár, kérjük, mindig figyelmesen vizsgálja meg a postaládát, nincs-e benne értesítés.

Sérülés

Normál küldeményeknél – a biztonságos csomagolás miatt – a sérülés viszonylag ritka. Az ilyen esetekre a Garancia fejezet alatt leírt szabályok vonatkoznak.
Mi a teendõ, ha nem érkezik meg a küldemény?

A feladott rendelésekrõl pontos könyvelést vezetünk. Ha egy küldemény nem érkezik meg, a küldeményen szereplő vonalkódos azonosító alapján lehet megkeresni. Elso lépésben kérjük, jelezze számunkra a problémát, hogy a futárszolgálattal fel tudjuk venni a kapcsolatot.


Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.
A Pick Pack Pontok és hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.
A megrendelt áru Pick Pack Pontba történõ megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követõen 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.


Mikor válassza a Pick Pack Pontot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


Milyen előnyökkel jár a Pick Pack Pontok igénybe vétele?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontokon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetõek.


Hogyan kérhetem a Pick Pack Pontokon történő átvételt?

A Pick Pack Pontokon történõ átvétel kiválasztása megrendeléskor az áruházban történik. Ön elõbb beállítja a “Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban” opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban.

Vélemény, hozzászólás?