Rejtő Jenő - Menni vagy meghalni (Letölthető)

(2 vásárlói értékelés)

2390 Ft

Mi kell egy jó légiósregényhez? Az ottani élet megismerése, néhány szurony, egy-két (vagy hat) jól megtermett és elszánt fickó és persze egy arab táncosnő.
És mi kell egy detektívregényhez? Gyilkosság az kell feltétlenül, akkor jó, ha rejtélyes, és detektív is szükséges.
A regényben szerencsére mindkét fajtából kapunk egy kis ízelítőt.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS-L-90 Kategóriák: , , ,

Hallgasson bele:

Leírás

Észak-Afrika, Marrakesh. Egy maroknyi elszánt légionárius vakmerően megszökik, miután végeznek a francia gyarmattartók ellenségével, a rejtőzködő Muhat bejjel, és elrabolják vagyonát. Rettenetes útjuk a Szaharán át a Kongó-vidéki őserdőkben ér drámai véget. Évekkel később, Londonban Connor főfelügyelő és Mackenzie kapitány különös gyilkosságsorozat ügyében nyomoz. A szálak egykori légionáriusokhoz vezetnek, és előlépnek a múltbéli dráma szereplői, akiknek sorsát a háttérből egy hétpróbás nemzetközi kém irányítja. Az izgalmas regényben Rejtő krimiírói tehetségét csillogtatja.

További információk

Előadó

Kiadó

Játékidõ

334 perc

Formátum

Műfaj

, ,

A felolvasás nyelve

Szerző

Menni vagy meghalni (Letölthető) termékről 2 értékelés

  1. SomiÁgi (megerősített tulajdonos)

    Élvezetes

    A Menni vagy Meghalni című könyv van meg nekem hangoskönyv változatban. Ezt Galambos Péter előadásában hallgathajuk, aki szerintem szenzációsan átadja a könyv hangulatát, tényleg ott érezhetjük magunkat azokon a történetbeli helyszíneken a szereplők között. Élvezetes! Aki még nem ismeri, ajánlom számára is, aki ismeri, annak meg pláne! 🙂

  2. Széplaki Tamás (megerősített tulajdonos)

    Nagyon kellemes meglepetés

    Először kicsit féltem ettől a hangoskönytől, mivel Rejtő ezt a regényét még nem olvastam, és Galambos Péter is ismeretlen volt számomra mint előadó. Mindkettőben kellemesen csalódtam. Rejtő ezzel a regényével a krimi műfajában is letette a névjegyét. Pörgős, izgalmas, változatos. Galambos Péter nagyon jó stílusban, szinte képszerűen ad elő, amihez egy nagyon karakteres orgánum párosul. Plusz egy jó pont a zenékért…:-)

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…