Letölthető hangoskönyv információk

Mégis, mi az a letölthető formátum?

A letölthető hangoskönyvek nem fizikai termékek (Nincs hozzá műanyag tok, nincs hozzá borító és számlista, Csak egy (vagy több) fájl, amit az áruházból a saját számítógépedre vagy közvetlenül a lejátszódra töltesz le.

Amit meghallgatsz, az ugyanaz, mint amit megvennél CD-n, csakhogy így megspórolod a szállítás és a lemez gyártásának a költségeit.

Gyorsabban és egyszerűbben hozzá tudsz jutni, mint a CD-s testvéréhez. (Persze ha például ajándékba adnál hangoskönyvet, inkább a lemezes kiadást javasoljuk. )

Szeretnék ilyet vásárolni!

Ingyen tudom letölteni ezeket?

A Hangoskönyvek.hu csapata minden erejével a legális fájlleöltések mellett áll ki. A nálunk megvásárolható letölthető fájlokkal sokan dolgoztak, hogy ilyen klassz anyagok szülessenek, ezért kérjük, támogasd az ő (és a mi) munkánkat azzal, hogy megvásárolod a hangoskönyveket – a hagyományos módon, pénzzel fizetve érte.

Támogatom a legális fájlletöltést, körülnézek a kínálatban!

Honnan és hová tölthetem le ezeket?

A letölthető hangoskönyveket az áruházban tároljuk (persze csak virtuális), innen töltheted le egy gombnyomással. Hogy hová töltöd le, az már csak rajtad áll: a számítógépedre, az mp3/mp4 lejátszódra, az ebook-olvasódra vagy a telefonodra. A letöltési hivatkozás e-mailben is meg fog érkezni. Az e-mail automatikusan kerül kiküldésre. Ez bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén pedig akkor, amikor a Bank visszajelzi azt a számlázó rendszer felé. Ez utóbbira nincs ráhatásunk, ennek átfutási ideje 4-12 óra. A letölthető hangoskönyvekre az alábbi korlátozások vonatkoznak: a könyv letöltésére 30 nap áll rendelkezésre, ez idő alatt 6 alkalommal engedi a rendszer a letöltés megkezdését.

Érdekel, megnézem a termékeket!

Mennyi idő alatt tudom letölteni ezeket a hanganyagokat?

A hangoskönyv hosszától függően (ettől függ a fálj mérete) néhány perc alatt letölthetők.

OK, meggyőztetek!

Mit tudok csinálni ezekkel a file-okkal?

Elsősorban azt ajánljuk, hogy hallgasd élvezettel. De a viccet félretéve, a letöltés után írd ki CD-re, tedd át a telefonodra, darabold fel, ha úgy kényelmesebb hallgatnod, tedd be a gépeden a virtuális hangoskönyves polcodra.

Klassz, el is kezdem gyűjteni őket!

Mi a különbség a letölthető és a CD-s verzió között?

Tartalom tekintetében semmi. Viszont a letölthető file-ok esetében nem kell kifizetnek a szállítási költséget, sem a lemez vagy a tok árát. Ezért ezek a könyvek olcsóbbak.

Könnyebben kezelheted, nehezebben veszik el (hacsak nem törlöd véletlenül a gépedről). Viszont ha az autódban csak CD-s lejátszó van, vagy ha ajándékba keresel hangoskönyvet, akkor válaszd a CD-t!

Magamnak venném, veszek is ilyet!

Mivel tudom lejátszani ezt a file-t?

Ha a gépeden hallgatnád a megvásárolt hangoskönyvet, akkor bármilyen lejátszóval. Használd a Windows Media Playerét, vagy a következő ismertebb programok bármelyikét:

VLC Media Player, Media Jukebox, iTunes

Ha a lejátszódra töltöd le, bármilyen mp3 vagy m4b fálj lejátszására alkalmas eszközzel tudod hallgatni. (Ha i-kütyüt használsz, válaszd az m4b formátumot!)

Töltsd le a telefonodra közvetlenül, ha a készülék tudja kezelni a nagyobb méretű mp3 vagy m4b fájlokat.

Értem, megnézem, mit ajánlotok!

Mi történik, ha elsőre nem sikerült letöltenem?

Semmi baj nincs, próbáld újra. Néhány hangoskönyv esetében korlátoztuk a maximális próbálkozások számát, de 6 kísérletet nyugodtan tehetsz a vásárlást követő 30 napban.

Megnyugodtam, megyek és megnézem a termékeket!

Mi az az mp3?

Az mp3 a legelterjedtebb zenei fájlformátum. 128 kbps bitsűrűségű tömörítésű, ezért elég jól visszaadja a CD minőségét.

Már értem, meg is nézem, mit kínálatok!

És ha eltévesztettem, melyik formátum kell nekem?

Akkor sincs semmi baj, egy áráért mindkét fájlt letöltheted, hiszen a hanganyag ugyanaz.

OK, így már egészen biztos vagyok benne, hogy szeretnék ilyet!

Az összes letölthető hangoskönyv megtekintése

Vélemény, hozzászólás?