Michael, Bond - Paddington munkába áll (Letölthető) MP3

2790 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS-L-9789636363963-L Kategóriák: , , ,

Hallgasson bele:

Leírás

Paddington visszatért a legsötétebb Peruból, ahol Lucy nénit látogatta meg születésnapja alkalmából. Hazaérkezése után rengeteg bepótolnivalója van, és nem tétlenkedik. Új kalandjai során belekóstol a tőzsde világába, beáll egy borbélyhoz, segít a szomszédjának, Mr. Currynek, és még táncra is perdül. Ahogy megszokhattuk, ha Paddington munkába áll, akkor ott kő kövön nem marad, de a végén mindig talpra esik, akár egy macska, mackó létére is.

Tartalom:

  1. A tengeri medve Paddington hajóra száll és tengeri kalandokba keveredik, ahol új barátokra talál és izgalmas kihívásokkal néz szembe.
  2. Horgonyt le! Az új matróz Paddington felfedezi a tenger rejtelmeit, és megtanulja, hogyan kell horgonyt vetni.
  3. Paddington részvényt vesz Paddington megismerkedik a tőzsde világával és elhatározza, hogy részvényeket vásárol, ami számos meglepetést tartogat számára.
  4. Látogatás a tőzsdén Paddington ellátogat a tőzsdére, ahol izgalmas kalandokban lesz része és megpróbálja megérteni a pénzügyi világ működését.
  5. Paddington mint kőműves Paddington kőművesként próbálja ki magát, és közben számos mókás és tanulságos helyzetbe kerül.
  6. Egy kis igazítás Paddington beáll egy borbélyhoz, hogy kipróbálja, milyen is borbélyként dolgozni. Természetesen a végeredmény nem marad meglepetés nélkül.
  7. Paddington, a balerina Paddington táncra perdül és megtanulja a balett alapjait, miközben vidám és szívhez szóló pillanatokat él át.

Csatlakozz te is Paddingtonhoz, és éld át vele ezeket a varázslatos és vidám kalandokat!

További információk

Előadó

Kiadó

Játékidõ

170 perc

Formátum

Műfaj

,

A felolvasás nyelve

Szerző

Fordította

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paddington munkába áll (Letölthető) MP3” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…