Posted on Hozzászólás most!

Petőfi Sándor klasszikusa: János Vitéz Hangoskönyv

Ismerje meg közelebbről a magyar irodalom egyik legkedveltebb hősét, János Vitézt, Petőfi Sándor által megírt klasszikus műben, most hangoskönyv formájában. A Magyar Elektronikus Könyvtár lehetőséget biztosít arra, hogy MP3 formátumban hallgathassa meg ezt az időtlen alkotást.

Petőfi Sándor klasszikusa: János Vitéz Hangoskönyv részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Fedezze fel Rózsa Sándor legendás életét Krúdy Gyula hangoskönyvében

Fedezzen fel egy múlt századi magyar ikont, Rózsa Sándort, a “betyárok csillagát” Krúdy Gyula által megörökítve. A Magyar Elektronikus Könyvtár most lehetővé teszi, hogy hangoskönyv formájában ismerkedjen meg ezzel a lenyűgöző alakkal, aki a magyar történelem meghatározó figurája volt. A hangoskönyv MP3 formátumban történő letöltése mellett a mű szöveges változata is elérhető, így választhat az olvasás és a hallgatás között, ahogy Önnek kényelmes. Fedezze fel Rózsa Sándor legendás életét Krúdy Gyula hangoskönyvében részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Kuflik Hangoskönyvek Scherer Péter előadásában – A mesevilág újrahangolva!

Dániel András különleges meséi most egy egészen új formában kelnek életre. A Kuflik, azok a kis lények, akik titokzatos kertek mélyén élnek, most Scherer Péter lenyűgöző hangján mesélnek nekünk kalandjaikról.


Miért érdemes választani a Kuflik hangoskönyvét?

  1. Scherer Péter kivételes előadása: Az elismert előadó hangján a történetek még megkapóbbak és emlékezetesebbek lesznek.
  2. A Kuflik világa bárhol, bármikor: Legyen szó egy hosszú autóútról, esti elalvás előtti percekben vagy egy délutáni pihenésről – a Kuflik készen állnak a mesélésre.
  3. Tökéletes ajándék: Minden korosztály számára izgalmas és élvezetes hallgatnivaló.

Újraélheted a kalandokat: Dániel András írásai által megalkotott mesevilágban újra és újra elmerülhetsz, ezúttal egy teljesen új élmény keretében.

Böngéssz a kínálatban! Tekintsd meg a teljes hangoskönyv kínálatot, és hallgasd meg a részleteket az oldal alján!

Posted on

Bogyó és Babóca hangoskönyv – Hallgatnivaló kincsek kicsiknek és nagyoknak!

Ki ne ismerné Bogyó és Babóca kalandos, mégis tanulságos történeteit? Bartos Erika mesterien alkotta meg e két kedves karaktert, akik generációk óta elvarázsolják a gyerekeket. Most pedig a történetek új dimenzióját kínáljuk: hangoskönyv formájában, Pogány Judit lenyűgöző előadásában.


Miért különleges a Bogyó és Babóca hangoskönyv élmény?

  1. Pogány Judit varázslatos hangján: Az elismert és kedvelt előadó, Pogány Judit egyedülálló hangulatot teremt, amely még mélyebben belevisz minket Bogyó és Babóca világába.
  2. Minden helyzetben elérhető: Legyen szó hosszú utazásról, esti meséről vagy egy hétvégi pihenésről a parkban, ezek a hangoskönyvek bármikor hallgathatóak.
  3. Egyszerű és gyors letöltés: Modern MP3 formátum garantálja, hogy bármilyen eszközről könnyedén hallgathatod a történeteket.

Ajándékozz élményt! A Bogyó és Babóca hangoskönyvek kiváló ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra. Képzeld el a lelkes arcokat, amikor a gyerekek rájönnek, hogy kedvenc meséik mostantól bárhová elkísérhetik őket Pogány Judit mesélésében!

Csatlakozz a Bogyó és Babóca rajongók közösségéhez! Tudj meg többet, oszd meg saját élményeidet, és hallgasd meg mások történeteit is a közösségi médiában. #BogyóBabócaHangoskönyv

Ne várj tovább, merülj el te is a hangos mesék világában! Lapozz lejjebb, és válogass széles kínálatunkból! A legnépszerűbb hangoskönyvek listáját az oldal alján találod.

Posted on Hozzászólás most!

Agatha Christie Hangoskönyvek: A Mesterdetektív Történetei MP3 és CD Formátumban

Agatha Christie, a “krimi királynője”, nemcsak a könyvek világában hagyott mély nyomot, hanem a hangoskönyvek terén is. Ebben a blogpostban bemutatjuk azokat a különleges hangoskönyveket, melyeket az oldalunkon MP3 és CD formátumban is megtalálhat.

Agatha Christie Hangoskönyvek: A Mesterdetektív Történetei MP3 és CD Formátumban részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Krúdy Gyula: Az élet álom – Hangoskönyv

krudy gyula portré


Krúdy Gyula, az ismertebb magyar író műve, Az élet álom című regénye most hangoskönyv formájában is elérhető. A történet a 20. századi Magyarországon játszódik, és bemutatja az élet és az álmok közötti határvonalat, valamint az emberi lélek mélységeit és vágyait.

Krúdy Gyula: Az élet álom – Hangoskönyv részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Biblia Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés)


Sokan megküzdünk azzal, hogy eljussunk a Biblia mélyebb értékeihez és tanításaihoz az olvasás során. Lehet, hogy a szöveg bonyolultnak tűnik, vagy egyszerűen csak nem találjuk meg a megfelelő időt és helyet az olvasásra. A Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) által kínált Biblia hangoskönyv azonban kiváló megoldást kínál erre a problémára, és egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a bibliai értékek befogadását.

Biblia Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés) részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Jókai Mór – A kőszívű ember fiai Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés a MEK-en)

A tőr hegye letörve


Felhívjuk olvasóink figyelmét egy igazi magyar irodalmi kincsre: Jókai Mór műveire. Most a klasszikus A kőszívű ember fiai című regényét kínáljuk nektek, amely ingyenesen letölthető hangoskönyv formájában a MEK kínálatában.

Ez a kötelező olvasmány egy csodálatos történet, tele drámával, szerelmekkel, hűséggel és árulással. A Jókai-féle epikus mesélés és karakterábrázolás a történelmi háttérrel együtt kiváló hallgatási élményt nyújt. A regény hősei, a Timár Miklós, Tímea és Dzsemilán szerelmi háromszögben zajló története, valamint a Duna partjain és a török birodalomban játszódó események egyszerre idézik fel a magyar történelmi regény és a romantikus szerelmi történet elemeit.

Jókai Mór – A kőszívű ember fiai Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés a MEK-en) részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Rejtő Jenő – Legény a talpán hangoskönyv ingyen letölthető


Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani Rejtő Jenő népszerű regényét, a Legény a talpánt, mely mostantól ingyenesen elérhető hangoskönyv formájában a MEK kínálatában!

A könyv egy izgalmas kalandregény, mely tele van humorral, érdekfeszítő történetekkel és váratlan fordulatokkal. A főhős, a talpraesett legény, aki különféle helyzetekben találja magát, mindig a sajátos humorával és ravaszságával oldja meg a problémákat. A regényben nincs lehetetlen, és minden kalandban rejlik egy új tanulság.

Rejtő Jenő – Legény a talpán hangoskönyv ingyen letölthető részletei…