Posted on Hozzászólás most!

Fedezze fel Rózsa Sándor legendás életét Krúdy Gyula hangoskönyvében

Fedezzen fel egy múlt századi magyar ikont, Rózsa Sándort, a “betyárok csillagát” Krúdy Gyula által megörökítve. A Magyar Elektronikus Könyvtár most lehetővé teszi, hogy hangoskönyv formájában ismerkedjen meg ezzel a lenyűgöző alakkal, aki a magyar történelem meghatározó figurája volt. A hangoskönyv MP3 formátumban történő letöltése mellett a mű szöveges változata is elérhető, így választhat az olvasás és a hallgatás között, ahogy Önnek kényelmes. Fedezze fel Rózsa Sándor legendás életét Krúdy Gyula hangoskönyvében részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Kuflik Hangoskönyvek Scherer Péter előadásában – A mesevilág újrahangolva!

Dániel András különleges meséi most egy egészen új formában kelnek életre. A Kuflik, azok a kis lények, akik titokzatos kertek mélyén élnek, most Scherer Péter lenyűgöző hangján mesélnek nekünk kalandjaikról.


Miért érdemes választani a Kuflik hangoskönyvét?

  1. Scherer Péter kivételes előadása: Az elismert előadó hangján a történetek még megkapóbbak és emlékezetesebbek lesznek.
  2. A Kuflik világa bárhol, bármikor: Legyen szó egy hosszú autóútról, esti elalvás előtti percekben vagy egy délutáni pihenésről – a Kuflik készen állnak a mesélésre.
  3. Tökéletes ajándék: Minden korosztály számára izgalmas és élvezetes hallgatnivaló.

Újraélheted a kalandokat: Dániel András írásai által megalkotott mesevilágban újra és újra elmerülhetsz, ezúttal egy teljesen új élmény keretében.

Böngéssz a kínálatban! Tekintsd meg a teljes hangoskönyv kínálatot, és hallgasd meg a részleteket az oldal alján!

Posted on

Bogyó és Babóca hangoskönyv – Hallgatnivaló kincsek kicsiknek és nagyoknak!

Ki ne ismerné Bogyó és Babóca kalandos, mégis tanulságos történeteit? Bartos Erika mesterien alkotta meg e két kedves karaktert, akik generációk óta elvarázsolják a gyerekeket. Most pedig a történetek új dimenzióját kínáljuk: hangoskönyv formájában, Pogány Judit lenyűgöző előadásában.


Miért különleges a Bogyó és Babóca hangoskönyv élmény?

  1. Pogány Judit varázslatos hangján: Az elismert és kedvelt előadó, Pogány Judit egyedülálló hangulatot teremt, amely még mélyebben belevisz minket Bogyó és Babóca világába.
  2. Minden helyzetben elérhető: Legyen szó hosszú utazásról, esti meséről vagy egy hétvégi pihenésről a parkban, ezek a hangoskönyvek bármikor hallgathatóak.
  3. Egyszerű és gyors letöltés: Modern MP3 formátum garantálja, hogy bármilyen eszközről könnyedén hallgathatod a történeteket.

Ajándékozz élményt! A Bogyó és Babóca hangoskönyvek kiváló ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra. Képzeld el a lelkes arcokat, amikor a gyerekek rájönnek, hogy kedvenc meséik mostantól bárhová elkísérhetik őket Pogány Judit mesélésében!

Csatlakozz a Bogyó és Babóca rajongók közösségéhez! Tudj meg többet, oszd meg saját élményeidet, és hallgasd meg mások történeteit is a közösségi médiában. #BogyóBabócaHangoskönyv

Ne várj tovább, merülj el te is a hangos mesék világában! Lapozz lejjebb, és válogass széles kínálatunkból! A legnépszerűbb hangoskönyvek listáját az oldal alján találod.

Posted on Hozzászólás most!

Krúdy Gyula: Az élet álom – Hangoskönyv

krudy gyula portré


Krúdy Gyula, az ismertebb magyar író műve, Az élet álom című regénye most hangoskönyv formájában is elérhető. A történet a 20. századi Magyarországon játszódik, és bemutatja az élet és az álmok közötti határvonalat, valamint az emberi lélek mélységeit és vágyait.

Krúdy Gyula: Az élet álom – Hangoskönyv részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Biblia Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés)


Sokan megküzdünk azzal, hogy eljussunk a Biblia mélyebb értékeihez és tanításaihoz az olvasás során. Lehet, hogy a szöveg bonyolultnak tűnik, vagy egyszerűen csak nem találjuk meg a megfelelő időt és helyet az olvasásra. A Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) által kínált Biblia hangoskönyv azonban kiváló megoldást kínál erre a problémára, és egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a bibliai értékek befogadását.

Biblia Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés) részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Jókai Mór – A kőszívű ember fiai Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés a MEK-en)

A tőr hegye letörve


Felhívjuk olvasóink figyelmét egy igazi magyar irodalmi kincsre: Jókai Mór műveire. Most a klasszikus A kőszívű ember fiai című regényét kínáljuk nektek, amely ingyenesen letölthető hangoskönyv formájában a MEK kínálatában.

Ez a kötelező olvasmány egy csodálatos történet, tele drámával, szerelmekkel, hűséggel és árulással. A Jókai-féle epikus mesélés és karakterábrázolás a történelmi háttérrel együtt kiváló hallgatási élményt nyújt. A regény hősei, a Timár Miklós, Tímea és Dzsemilán szerelmi háromszögben zajló története, valamint a Duna partjain és a török birodalomban játszódó események egyszerre idézik fel a magyar történelmi regény és a romantikus szerelmi történet elemeit.

Jókai Mór – A kőszívű ember fiai Hangoskönyv (Ingyenes Letöltés a MEK-en) részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Rejtő Jenő – Legény a talpán hangoskönyv ingyen letölthető


Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani Rejtő Jenő népszerű regényét, a Legény a talpánt, mely mostantól ingyenesen elérhető hangoskönyv formájában a MEK kínálatában!

A könyv egy izgalmas kalandregény, mely tele van humorral, érdekfeszítő történetekkel és váratlan fordulatokkal. A főhős, a talpraesett legény, aki különféle helyzetekben találja magát, mindig a sajátos humorával és ravaszságával oldja meg a problémákat. A regényben nincs lehetetlen, és minden kalandban rejlik egy új tanulság.

Rejtő Jenő – Legény a talpán hangoskönyv ingyen letölthető részletei…
Posted on Hozzászólás most!

Móra Ferenc – A hatrongyosi kakasok hangoskönyv ingyen letölthető


Kedves Olvasóink,

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani Móra Ferenc népszerű gyermekkönyvét, A hatrongyosi kakasokat, mely mostantól ingyenesen elérhető hangoskönyv formájában a MEK kínálatában!

A könyv egy varázslatos mesegyűjtemény, mely tele van kalandokkal, humorral és érdekfeszítő történetekkel. A hatrongyosi kakasokról szóló történetekben az állatok sajátos személyiségei életre kelnek, és a cselekmények körülöttük forognak. A mesevilágban nincs lehetetlen, és minden álmunk valóra válhat.

A hangoskönyv lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek kedvenc történeteiket bárhol és bármikor meghallgassák, és az élményt teljes mértékben élvezzék. A könyv nem csak szórakoztat, de a gyerekeknek értékes tanulságokat is nyújt az élet fontos témáiról.

Ha szeretnétek egy csodálatos mesekönyvvel ajándékozni gyerekeiteket, vagy csak szeretnétek visszatérni a gyermekkor varázslatos világába, ne habozzatok, és töltsétek le ingyenesen a hangoskönyvet az oldalunkról!

Móra Ferenc – A hatrongyosi kakasok hangoskönyv ingyen letölthető részletei…
Posted on Hozzászólás most!

A Pál utcai fiúk hangoskönyv – A kötelező olvasmány hangoskönyv formában ingyen

Nemecsek a füvészkerti Pálmaházban – Illusztráció a könyv első kiadásában, 1907.

Új ingyenes hangoskönyv jelent meg a MEK kínálatában.

A Pál utcai fiúk egy klasszikus, magyar gyermekregény, amelyet Molnár Ferenc írt. A történet a Pál utcában játszódik, ahol egy csapat fiatal fiú éli mindennapjait. A fiúk kalandjaikat és kihívásaikat osztják meg egymással, miközben megtanulnak felnőni és felelősséget vállalni a cselekedeteikért.

A könyv a korabeli Magyarország szegénynegyedének életét és kultúráját ábrázolja életszerűen és érzékletesen, és a Pál utcai fiúk karakterei alakítják ki a történetet. A regény főszereplője, Laci bácsi, aki a fiúk mentora és barátja.

A Pál utcai fiúk olvasása közben az olvasók beleélhetik magukat a fiúk életébe, és átélhetik a kalandokat és kihívásokat, amelyekkel szembesülnek. A regény a fiatalságról, a barátságról, és az életre való felkészülésről szól, így mindenki számára tanulságos és inspiráló olvasmány lehet.

A Pál utcai fiúk hangoskönyv letöltése könnyen elérhető a lenti linkeken, és a hallgatása biztosan felkelti az hallgató figyelmét, valamint arra ösztönzi, hogy felfedezzék a könyv csodálatos világát. Ha érdekelnek a gyermekregények, akkor ez a könyv neked való!

[…] Úgy kiáltották, hogy „Éljen a grund!” – mintha azt kiáltották volna, hogy „Éljen a haza!” És ragyogtak szemeik, és mindenkinek tele volt a szíve.

A Pál utcai fiúk hangoskönyv – A kötelező olvasmány hangoskönyv formában ingyen részletei…