Akció!

Rejtő Jenő - Az ellopott futár (MP3 CD)

(5 vásárlói értékelés)

2840 Ft

Íme itt a legújabb Rejtő-mű! Prücsök, a furfangos fruska édesapját megpróbálja kiszabadítani a börtönből. Természetesen a regény nincs híján humornak, nevetséges alakooknak és fordulatoknak.

5 készleten

Cikkszám: KOS 9789630 960106 Kategóriák: , ,

Hallgasson bele:

Leírás

A Marseille-i kikötőnegyed kérges kezű és szívű lakói közé egy napon magányos kamaszlány érkezik. Prücsök bebörtönzött édesapja perének újrafelvételét szeretné elérni Marseille és észak-Afrika teljhatalmú uránál, Mervin kormánybiztosnál. Babette anyó, ész Lajos , Kirúg Hümér, Rita Kamélia és társaik pártfogásával a ,,nemzetközi kémnő” tornádóként forgatja fel a gyarmati felsővezetés jónéhány tagjának életét – egészen a boldog végkifejletig. ,,A százados visszaült. Szemben vele a világossárga táska, francia címerrel, és fogóján kis bőrkeretben ott fityegett a névjegye. Egy furcsa, nyávogó hang szólalt meg ekkor: – Eló boy! – Marlene Dietrich állt az ajtóban. Prücsök kivitelében természetesen. – Eló boy! – kezdte újra. – Szép idő van!”

További információk

Tömeg0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

448 perc

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Az ellopott futár (MP3 CD) termékről 5 értékelés

 1. széplaki

  /

  több helyen leírtam már, hogy Rejtő rajongó vagyok, az összes eddig megjelent hangoskönyvét megvásároltam, és nagyon remélem, hogy minél több új Rejtő-hangoskönyvvel bővül a repertoár! Az eddig megjelent könyveknél kiváló, magas színvonalú szerkesztéshez. A művészek kiválasztása, eleve garancia volt arra, hogy valami zseniálisat alkotnak! Bodrogi, Reviczky, Rudolf, Gálvölgyi, és úgy gondolom nyugodtan ebbe a felsorolásba Galamb is belefér! A fentiek tükrében az ellopott futár nagy csalódás. Rejtő egy kevésbé ismert, és talán nem is annyira jól sikerült regénye, ami egy katasztrofális előadásmóddal párosult! Sajnálom!

 2. Széplaki Tamás

  Nem a legjobb

  Mindegyik magas színvonalú munka, kivéve az “Ellopott futár”. Ez Rejtő nem épp legsikerültebb regénye, és ehhez társul Kovács Patrícia színvonaltalan, ripacskodása, amivel teljesen élvezhetetlenné teszi a regény hallgatását

 3. ben

  előadásmód

  Kérem, hogy Kovács Patriciát többet ne kérjék fel, hogy olvasson. Köszönettel Beni

 4. mókus

  szuper

  Az egyik kedvencem Rejtőtől, és Kovács Patrícia brillíroz benne. 🙂

 5. mókus

  Szuper!

  Az egyik kedvencem, és Kovács Patrícia briliáns benne.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…