Akció!

Fekete István - Vuk – hangoskönyv (MP3 CD)

Original price was: 2499 Ft.Current price is: 2374 Ft.

Fekete István igen népszerű állatmeséje a kisróka felnőtté válásáról szól; a rögös utat bejárva Vuk a Simabőrű Ember méltó ellenfele lesz. A történetet, amelyet rajzfilmként szinte mindenki ismer, ezúttal …

Elfogyott

Cikkszám: MOR 9789634154808 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

Fekete István igen népszerű állatmeséje a kisróka felnőtté válásáról szól; a rögös utat bejárva Vuk a Simabőrű Ember méltó ellenfele lesz. A történetet, amelyet rajzfilmként szinte mindenki ismer, ezúttal hangoskönyv formájában is megismerhetjük.
Tartalom:
Vuk, a rókakölyök nyolcadmagával jött a világra egy tóparti rókavárban. Szülei – a rókanemzetség jeles tagjai- szürkülettől hajnalhasadtáig vadásznak, hogy az örökké éhes apróságokat jóllakassák. A családi boldogságot azonban a végzet (a vadász és kutyája képében) hamar felborítja. Szegény kis Vuk magára maradt. Vagy mégsem? A rakoncátlan rókakölyköt nagybátyja, az öreg Karak veszi védelmébe. Megtanítja vadászni, megismerteti vele az erdő rejtelmeit, s óva inti a rá leselkedő veszélyektől. Vuk azonban bebizonyítja, hogy leleményességével, ravaszságával bármikor képes túljárni a vadász és hű kutyái eszén. Bátorságával még egy rókalány tetszését is elnyeFekete István Vuk hangoskönyve a Móra kiadó szerkesztésében 155 percnyi hanganyagot tartalmaz.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

155 perc (MP3 CD)

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vuk – hangoskönyv (MP3 CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…