Posted on Hozzászólás most!

Agatha Christie Hangoskönyvek: A Mesterdetektív Történetei MP3 és CD Formátumban

Agatha Christie, a “krimi királynője”, nemcsak a könyvek világában hagyott mély nyomot, hanem a hangoskönyvek terén is. Ebben a blogpostban bemutatjuk azokat a különleges hangoskönyveket, melyeket az oldalunkon MP3 és CD formátumban is megtalálhat.

Gyilkosság a paradicsomban – Ebben a lenyűgöző történetben a rejtélyek mestere, Hercule Poirot egy trópusi szigeten próbál megfejteni egy rejtélyes gyilkosságot. Csankó Zoltán előadásában hallgathatjuk meg ezt a különleges történetet.

Poirot-történetek – A világhírű detektív, Hercule Poirot kalandjai sorra izgalmas és rejtélyes eseteket tár fel.

Adventi krimik – Az ünnepi időszakban is szeretnénk izgalmakat? Agatha Christie adventi krimijei pont erre valók!

A csokoládés doboz és Karácsonyi tragédia – Ezek a történetek a karácsonyi időszakban játszódnak, és garantáltan fokozzák az ünnepi hangulatot.

Mr. Quin eljön és A bagdadi láda rejtélye – Két izgalmas és rejtélyes történet, melyekben a detektív zsenialitása újra meg újra próbára lesz téve.

A lelkipásztor lánya / A Vörös ház és Edward Robinson férfiassága – E két történetben a szerző mélyebb emberi érzéseket és kapcsolatokat is bemutat.

Karácsonyi kaland és Füle-müle villa – Az ünnepek alatt is szeretnénk egy kis izgalmat? Ezek a történetek pont erre valók. Különösen a “Füle-müle villa”, melyet Für Anikó előadásában hallgathatunk meg.

Régi mesékre emlékszel-e még?, A tükör és Három vak egér – Ezek a történetek a múltba vezetnek minket, ahol a rejtélyek és titkok sosem alszanak. Különösen a “Három vak egér”, melyet Csankó Zoltán előadásában élvezhetünk.

Agatha Christie hangoskönyvei nemcsak a krimi rajongóknak kínálnak izgalmakat, hanem mindazoknak, akik szeretik a jól megírt történeteket. Legyen szó MP3-ról vagy CD-ről, nálunk garantáltan megtalálja a kedvencét. Nézzen szét oldalunkon, és merüljön el Agatha Christie rejtélyes világában!

Vélemény, hozzászólás?