Rejtő Jenő - A három testőr Afrikában (MP3 CD)

2990 Ft

“Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta.” – ugye ismerős?

2 készleten

Cikkszám: 9789630959018 Kategóriák: , ,

Leírás

Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta.

Így kezdődik Rejtő Jenő egyik legszórakoztatóbb regénye, melyben Csülök, Senki Alfonz és Tuskó Hopkins, Az elátkozott part című regény Becsületrenddel kitüntetett hősei a francia idegenlégió katonáiként töltik egyhangú szolgálatukat Észak-Afrikában. Egy, az eltűnt fivérét kereső bájos hölgy segélykérő levele nyomán azonban elérkezettnek látják az időt, hogy az unalmas kaszárnyaéletet újabb kalandokra cseréljék, hiszen oly mindegy, merre megy az ember. Az eltűnt katona nyomán az első rabszállítmánnyal útnak indulnak Igoriba, a rettegett büntetőtáborba. Potrien őrmester atyai gondoskodásával a Szaharán át az őserdő poklába menetelnek, ahol megdöbbentő és drámai meglepetések várják őket. Feltűnik gyanús barátjuk, a Török Szultán (aki nem tud leszokni levelezési szenvedélyéről), valamint néhány más ismerős arc. A gyanús Török segítségével, nem kevés konspiráció árán a három testőr végrehajtja a légió történetének leghihetetlenebb, legpimaszabb szökését: egy halálos és halálosan mulatságos, őrült küldetést a Kongótól Marokkóig.
A három testőr Afrikában hangoskönyv kalandjai Reviczky Gábor hangján elevenednek meg. A teljes játékidő 403 perc.

További információk

Tömeg0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

403 perc

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A három testőr Afrikában (MP3 CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…