Dömötör László - A Hold hősei (E-hangoskönyv)

3291 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: HELM 978-615-6559-41-8 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

Egy utazás a Holdra a XXII. században mindennapos eseménynek számít. A 17 éves Ben azonban még nem sejti, hogy élete legkülönösebb kalandja kezdődik, amikor útnak indul Szeléné Holdvárosba a Bolygóközi Vöröskereszt önkéntesképző nyári táborába. Már az utazást furcsa események kísérik végig, ám az igazi titok a holdvárosban várja a fiút, amikor különös körülmények között egy több száz éves levél birtokába jut. Valódi lehet az irat? Vajon kitől származik? És mit üzen a benne olvasható talányos vers?
Ben belevág a rejtély felderítésébe és ebben segítségére vannak új csapattársai, Gergő es Sven, valamint vezetőjük, az elbűvölően szép Luna.
Az újdonsült nyomozócsapat tagjai az üzenetben elrejtett útmutatások segítségével lépésről-lépésre haladnak előre a titok megfejtésében és egyikük sem sejti, hogy ezzel életveszélyes ügybe bonyolódnak. Miközben hőseink bejárják a holdváros rejtett zugait, félelmetes kalandokba keverednek és a rájuk leselkedő ellenfeleken kívül meg kell küzdeniük saját kétségeikkel is.
Nyomozásuk során megismerkednek a Vöröskeresztet alapító Henry Dunant életével, a világméretű humanitárius mozgalom történetével, és hajmeresztő fordulatok során maguk is részesévé válnak egy eszme születésének.

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

A felolvasás nyelve

Előadó

isbn

Lejátszási idő

5:17:12

Érdekelhetnek még…