Kulcsár Tibor - A világon élni csak hősként érdemes! (Letölthető)

4990 Ft

A könyv a sikerről, a siker eléréséről, a siker megéléséről szól. Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. elnök vezérigazgatója, ezt a következő négy szóban foglalja össze, álomvágyhitcél.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KULCS01 Kategóriák: ,

Leírás

Ez a könyv elmondja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy sikeres légy. Mit kell meglépned, hogy egyenesbe kerüljön az életed. Milyen gondolatokat kell elfogadnod, és mit kell kiirtanod az elmédből. A recept biztos, 100 százalékos garanciát vállalok rá. Még egyszer leírom. Aki elolvassa e sorokat és betartja betűről betűre, az biztos, hogy sikeres lesz. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta volna: betartottam a lenti szabályokat és lám, mégsem vagyok sikeres és gazdag! Kezdjük rögtön a lényeggel. Mi a siker titka? A siker titka négy egyszerű szóból áll. Bárki, aki betartja garantáltan sikeres és gazdag lesz. A négy szó a következő: álom, vágy, hit, cél!

Kulcsár Tibor Magyarország vezető ügyviteliszoftver-gyártó cége, a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa és vezetője. Egyfős vállalkozásával egy újpesti albérletből a tőzsdére jutott. Szoftvereit ma már 50 000 cég használja Magyarországon és a környező országokban. Közel 100 főt foglalkoztat, és cége többször megnyerte a legjobb munkahelynek járó díjat. Több mint negyedszázadot felölelő üzleti, személyes és kommunikációs tapasztalatait foglalja össze könyvében. Nem ígér könnyű meggazdagodást, de azt garantálja, hogy a szilárd elhatározással, töretlen bátorsággal, rendíthetetlen tisztességgel és kellő rugalmassággal felvértezett olvasót bevezeti a gazdagok elit klubjába. Saját élete a bizonyíték minderre, könyve ebben különbözik a siker-gazdagság-boldogulás témában kiadott önsegítő kiadványoktól.

További információk

Formátum

Kiadó

Műfaj

A felolvasás nyelve

Szerző

Előadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A világon élni csak hősként érdemes! (Letölthető)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…