Akció!

Szabó Magda - Abigél (Letölthető)

Original price was: 5991 Ft.Current price is: 5864 Ft.

A NagyKönyv játékban dobogós helyet szerzett, film készült belőle, több nemzedék kedvence Abigél, Szabó Magda ifjúságnak (is) szóló alkotása.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: TIT-13-L Kategóriák: , ,

Leírás

Egy klasszikus magyar irodalmi mű, Szabó Magda Abigél című regénye most már hangoskönyv formájában is elérhető a webshopunkban. A történetet sokan ismerik a népszerű televíziós sorozatból, de a regény mélyebb betekintést és több részletet nyújt, mint a filmváltozata.

A hangoskönyvben Piros Ildikó, a híres magyar színésznő olvassa fel a művet. Az ő hangja által Gina, Torma, Horn Mici, Abigél és a többi emlékezetes szereplő életre kel, míg a történet hűen tükrözi a regény gazdag árnyalatait és mélységeit.

Az Abigél egy olyan történet, amely minden korosztály számára ajánlott. A regény központi témái, mint a felnőtté válás, a barátság, az önfeláldozás és a történelmi események hatása az egyénre, mind-mind örökérvényű üzeneteket hordoznak. Piros Ildikó előadásában a művet újraélhetjük, és még mélyebben megérthetjük ezeket az üzeneteket.

Tulajdonságok:

  • Szerző: Szabó Magda
  • Előadó: Piros Ildikó
  • Műfaj: ifjúsági regény, történelmi regény
  • A hangoskönyv hossza: 13,5 óra
  • Formátum: MP3, kompatibilis a legtöbb eszközzel

Töltsd le most az “Abigél” hangoskönyvet és engedd, hogy Piros Ildikó színésznő hangja elvarázsoljon, míg Szabó Magda felejthetetlen karakterei és bonyolult története újraéled!

További információk

Szerző

Kiadó

Játékidõ

13,5 óra

Formátum

Műfaj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Abigél (Letölthető)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…