Akció!

Kosztolányi Dezső - Édes Anna (Letölthető)

Original price was: 5400 Ft.Current price is: 5273 Ft.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: TITIS-L-28 Kategóriák: ,

Leírás

Lépjen be Kosztolányi Dezső lenyűgöző világába ebben a digitálisan letölthető hangoskönyvben, melyben az Édes Anna című klasszikus művet hallgathatja meg. Az Édes Anna mély és őszinte portréja egy fiatal cselédlánynak, Anna életét, vágyait és a maga módján való lázadását ábrázolja a 20. század eleji Magyarország társadalmi környezetében. A mű megidézi a korabeli Budapestet, és a társadalom különböző rétegeinek összetett viszonyait.

Kútvölgyi Erzsébet, az egyik legismertebb magyar színpadi színésznő, olyan lebilincselő előadásmóddal adja elő ezt a történetet, hogy szinte fizikailag érezni lehet Annának, a csendes, alázatos cselédlány benső viharait. Az előadó erős és érzelemgazdag előadásmódja egészen új mélységeket nyit meg a hallgató előtt, és teljesen belehelyezi őt a történet közepébe.

A letölthető hangoskönyv formátuma kiváló választás azok számára, akik bárhol és bármikor szeretnének elmerülni Kosztolányi Dezső mesteri tollából származó regényében. Tökéletes útitárs egy hosszú utazáshoz vagy egy nyugodt délutánhoz otthon.

“Amikor elhaladt a házunk előtt, a házmesterlakásba tért be. Itt leült, kalappal fején, nyakán a körbehajtott kendő, hóna alatt az irattáska. Így ült néha órákon át. A konyhaszagú szobában a házmester lakott a feleségével. A házmester lakatos volt, a felesége sudár dunántúli asszony… Ez az asszony volt Édes Anna modellje. És a ház, ahol játszik, a mi házunk… A beszélgetésekből később regény lett, – az egyetlen magyar társadalmi regény, amely az osztályharcot úgy érzékeltette, ahogy kell: “szocialista realizmus” nélkül, végzetes, emberi valóságában.” (Márai Sándor)

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

Műfaj

,

Előadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Édes Anna (Letölthető)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…