Balogh Boglárka - Ezerarcú Föld (E-hangoskönyv)

3950 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: JG-9789632448398 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

Balogh Boglárka, a National Geographic Magyarország bloggerének lenyűgöző utazási történetei elkalauzolnak minket a Föld ismeretlen területeire. Történetei révén betekintést nyerhetünk az afrikai törzsek mindennapjaiba, a „fekete” albínók titokzatos világába, egy belga csokoládémester trükkjeibe, az illegális vadállat-kereskedelembe, az ipari oroszlán tenyésztésbe, vagy egy magyar orvoscsapat életmentő akcióiba. Szerelmi tanácsokat kapunk Baszkföldről és megérthetjük az indiai becsületgyilkosságokat is. Azonban, az utazások lényege nem csak a tájékozódás, hanem a világ és önmagunk megértésének formálódása az idegen kultúrák és emberi sorsok hatására.

…Balogh Boglárka soraiból kiderül: megannyi tragikus és örömteli, szívfájdító és beszédes pillanat részeseként sokaknál jobban érti,érzi az embert. Az embert, aki – ha eszéhez tér- még megmentheti romoltában is gyönyörű világát és benne önmagát. Ez a kötet kivételes dologra képes: fölcsillantja a reményt. (Ifj. Vitray Tamás)

Dr.Jane Goodall 300 napot utazik egy évben, és előadásaival a könyvben is szereplő különleges, sebezhető helyekre, az ott élő közösségekre és ezek megőrzésére hívja fel a figyelmet világszerte.
Minden egyes cselekedet számít! Mindenki tehet a változásért, minden egyes nap.
Balogh Boglárka most tett a változásért, hiszen elég csak leemelni a polcról a világot, hogy történetei egy szempillantás alatt odarepítsék az olvasót Földünk különböző vidékeire.”
(Kádár András főtitkár, Jane Goodall Intézet)

További információk

Kiadó

Szerző

A felolvasás nyelve

Előadó

Formátum

Hossz

558 perc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ezerarcú Föld (E-hangoskönyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…