Roald, Dahl - Meghökkentő mesék (letölthető formátum)

(1 vásárlói értékelés)

2794 Ft

Roald Dahl a XX. század egyik legolvasottabb írója. Méltán. A most újra megjelent novellagyűjtemény a magyar olvasók számára legismertebb kötete az írónak. Generációk legkedveltebb hátborzongató olvasmánya ez az első …

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: HAN DWLD 02 Kategóriák: , , ,

Leírás

Roald Dahl a XX. század egyik legolvasottabb írója. Méltán. A most újra megjelent novellagyűjtemény a magyar olvasók számára legismertebb kötete az írónak. Generációk legkedveltebb hátborzongató olvasmánya ez az első megjelenése (60-as évek) óta.
Roald Dahl valóban meghökkentő meséi évtizedek óta a szórakoztató rémtörténet megtestesítői a magyar közönség előtt is. A norvég szülőktől származó walesi születésű angol író legszórakoztatóbb és mélyen tanulságos novellagyűjteménye ez. Mulatságos, de elgondolkoztató esetek a felnőtt gyermekek számára. Hétköznapi emberek kerülnek szokatlan és nagyon ötletes helyzetekbe, amelyek logikusan indulnak, de egy hihetetlen fordulat következtében minden fenekestől felfordul És az olvasó hol borzong, hol meg hahotázik. (Néha együtt)

Tartalom:
CD1
Bárány
hentesné módra
Egy ember
délről
Születés és
katasztrófa

CD2
Út a menyországba
Lutri

CD3
Mrs. Bixby bundája
Galoppos Foxley

CD4
Egy esernyős ember
A stoppos
A házinéni

További információk

A felolvasás nyelve

Előadó

Kiadó

Szerző

Meghökkentő mesék (letölthető formátum) termékről 1 értékelés

 1. CsT

  Az egész anyag egyetlen gigantikus track, nem lehet válogatni a történetek között.

  Nem lehet navigálni a történetek között, mert az egész anyag egyetlen track, nincs feldarabolva. Egy hagyományos mp3 lejátszón ha véletlenül az előreteker v. hátrateker gombotnyomjuk meg, az egészet elejétöl vagyunk kénytelenek hallgatni.
  Sajnos ahogy láttam a legtöbb termék ilyen. Ez nagyon kellemetlen.
  A novellák nagyon jók!
  Tibor.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…