J.M. Barrie - Peter Pan és Wendy (MP3 CD)

2990 Ft

4 készleten

Cikkszám: KOS-9789636360702 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

Fedezd fel soha nem látott módon J.M. Barrie örök klasszikusát, a Peter Pan és Wendy történetét. Ez a hangoskönyv változat az egész család számára különleges élményt nyújt, és a szívedbe lopja magát a varázslatos Tündérország, ahol a gyerekek sosem nőnek fel.

A szerző lenyűgöző fantáziája Für Anikó előadásában életre kel, aki mesés hangjával és érzékeny előadásmódjával tökéletesen idézi meg a történet különleges hangulatát. Für Anikó a különböző karakterek között könnyedén vált, így az izgalmas kalózjelenetektől a megható pillanatokig minden részletet gazdagít a sajátos hangulatával.

A Peter Pan és Wendy története az időtlen szeretetről, gyermeki ártatlanságról és az örök ifjúság álmáról szól. Engedd, hogy ez a hangoskönyv visszarepítsen a gyermekkor varázslatos világába, ahol a képzelet határtalan és a kalandok véget nem érőek.

Kényelmesen dőlj hátra, és hagyd, hogy Für Anikó elvarázsoljon Tündérországba. Legyen szó hosszú utazásról, pihenésről, vagy csak a gyerekek esti meséjéről, ez a hangoskönyv tökéletes társ a mindennapokban.

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

A felolvasás nyelve

Előadó

isbn

Lejátszási idő

82 perc

Érdekelhetnek még…