Durrell, Gerard - Repülő virágok mezeje (E-hangoskönyv)

2790 Ft

Gerald Durrell 1954-ben járt Dél-Amerikában. Ritka, kiveszőfélben levő állatfajokat kutatott, és igyekezett minél többet eljuttatni ezekből angliai állatkertekbe.

Cikkszám: 9789636362393 Kategóriák: , , ,

Hallgasson bele:

Leírás

Fedezze fel Gerald Durrell lélegzetelállító kalandjait Dél-Amerika dzsungeleinek szívében ebben a magával ragadó hangoskönyvben, melyet Szacsvay László kivételes előadásmódja tesz felejthetetlenné. A Repülő virágok mezeje Durrell 1954-es expedíciójának élő szemtanúja, ahol ritka és kihalófélben lévő állatfajok után kutatott, hogy megóvja őket a jövő generációi számára.

A Részeg erdő ihlette írások nem csak egyszerű utazási naplók; azok a humor, kíváncsiság és a kaland iránti szenvedély tükröződnek bennük, amelyek Durrellt a természetvédelem éllovasává tették. Minden történet, a fazekasmadarak rejtélyes világától kezdve a bichók változatos fajtáin át Sörényes Sára kalandjaiig, egy olyan útra invitálja a hallgatót, amely során felfedezheti a természet szépségét és a vadon élő állatok védelmének fontosságát.

A hangoskönyv tartalma:

  1. Fazekasmadarak és üregi baglyok
  2. Repülő virágok mezeje
  3. Bichó-k minden mennyiségben
  4. Sörényes Sára

Ez a hangoskönyv nem csak egy egyszerű történetmesélés; lehetőséget nyújt arra, hogy a hallgató bepillantást nyerjen egy olyan világba, ahol az ember és a természet különleges kapcsolata bontakozik ki. Durrell érzékeny és humoros narrációja, Szacsvay László előadásában, egyaránt szólítja meg a természet szerelmeseit, a kalandorokat és azokat is, akik csak szeretnének többet megtudni a világunk sokszínűségéről és a benne rejlő csodákról. Az ár értékét tekintve ez a hangoskönyv nem csupán egy beszerzés, hanem beruházás is a környezettudatosság és a természeti örökségünk megőrzése érdekében. Ne hagyja ki ezt az utazást, amely szórakoztatva tanít és inspirál!

További információk

Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

123 perc

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Repülő virágok mezeje (E-hangoskönyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…