Akció!

Márai Sándor - Rómában történt valami (MP3 CD)

(2 vásárlói értékelés)

Original price was: 5400 Ft.Current price is: 5088 Ft.

Történelem alulnézetből. Talán ezt az alcímet viselhetné Márai Sándor történelmi regénye, amely Julius Ceasart, a diktátort, sok későbbi diktátor előképét, azon a képzeletbeli beszélgetések segítségével mutatja be, amelyek a amelyek a halála napján akár elhangozhattak volna.

Cikkszám: TIT 988148708 Kategória:

Leírás

A történelmi környezet igen alapos ismeretének birtokában megírt regényből az író sűrűn ránk kacsint, a ma olvasóira, a ma embereire, akik ráeszmélhetünk, hogy diktátorok és alattvalók az évezredek során nem sokat változtak. A szellemes, gyakran gúnyos, a történelmi ismereteket legnagyobb könnyedséggel sugárzó szöveg – most hangoskönyv formában is -, szinte odavarázsol minket Cézár Rómájába. Tanulságos, élvezetes, szórakoztató.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

7 óra (1 MP3 CD)

Formátum

Műfaj

Rómában történt valami (MP3 CD) termékről 2 értékelés

 1. Páhy Judit

  Szórakoztató, sziporkázó, humoros

  A Rómában történt valami című könyvet kb. 1 éve olvastam.
  Történelmi regény, Julius Caesar halálának napján történt eseményeket, halálának körülményeit eleveníti fel. Minden fejezet más szemszögből világítja meg Julius Caesart, hűen tükrözve az akkori Róma polgárait, az ékszerészt, az ügyvédet, a szeretőt, stb. sajátságos gúnnyal és iróniával fűszerezve.
  A könyv olvasása igazi élmény volt. A cím alapján egy komolyabb történelmi regényre számítottam, egy nehezebb hangvételű műre. Kellemesen csalódtam. Nem tudtam letenni, annyira tetszett.
  A hangoskönyv előadója Rátóti Zoltán a legjobb választás.
  Élvezet volt hallgatni, ahogy játszik a hangjával. és a stílusjegyekkel, életszerűen megelevenítve a mű szereplőit, köztük női alakot is. A párbeszédes részeknél, ahogy vált a hangszínek között az szenzációs.
  Szórakoztató, sziporkázó, humoros. Az egyik legszórakoztatóbb hangoskönyv, az általam eddig hallgatottak közül.

 2. Szeles Edit

  nagyon jó

  Első hangoskönyv élmény..Rómában történt valami..szerencsénk volt a hangosnak is meg nekem is. :))))Jó találkozás volt:)

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…