Akció!

S is for Silence (audio CD)

990 Ft

Cs, mint csend: a feledés, a hiányzás, az elvesztés csendje …

34 évvel ezelõtt Violet Sullivan csinosan felöltözve távozott otthonról a július negyedikei tûzijátékra és az azt követõ ünnepségre. Soha többé nem látta senki. Serena Station-ben, a kaliforniai kisvárosban persze nincs hiány a pletykás nyelvekbõl. Egyesek tudni vélik, hogy megszökött a szeretõjével. Mások szerint meggyilkolták, még pedig nem más, mint a férje. De Daisy-t a nem-egészen-hétéves kislányát, itt hagyta, aki soha senkinek nem beszélt az anyja  hiányáról vagy talán el is felejtette azt.

De most, 34 évvel késõbb õ az aki szeretne vigaszt találni az ügy lezárásában.

Ebben a mûben, Kinsey Millhone tizenkilencedik kirándulásában a gyanakvás és a balszerencse világába az írónõ Sue Grafton a meglepetés M betûjét is felvillantja hallgatóinak, ahogyan egy teljesen új, szokatlan megközelítésben mondja el történetét. És természetesen a címbéli S jelentheti a szupert is: Kinsey és Grafton tudásának és tehetségének legjavát.

A szerzõrõl:

Sue Grafton Kaliforniában, Montecito városában él, és ha nem it, akkor Kentuckyban, Louisville-ben. 2004-ben elnyerte a Ross Macdonald irodalmi díjat.

Az elõadóról:

Judy Kaye Tony díjat kapott az Operaház Fantomja-ban nyújtott teljesítményéért továbbá jelölést a Tony díjra a „Mamma Mia!” címû, az Abba együttes életútját feldolgozó musical-beli Rosie megformálásáért. Õ teremtette meg Emma Goldman szerepét a „Ragtime”-ban, és eljátszotta Florence Foster Jenkins-t,  a „Souvenir” fantázia-világban élõ fõszereplõjét.

.

2 készleten

Cikkszám: RHA 0739323091 Kategóriák: , ,

Leírás

Cs, mint csend: a feledés, a hiányzás, az elvesztés csendje

34 évvel ezelőtt Violet Sullivan csinosan felöltözve távozott otthonról a július negyedikei tűzijátékra és az azt követő ünnepségre. Soha többé nem látta senki. Serena Station-ben, a kaliforniai kisvárosban persze nincs hiány a pletykás nyelvekből. Egyesek tudni vélik, hogy megszökött a szeretőjével. Mások szerint meggyilkolták, még pedig nem más, mint a férje. De Daisy-t a nem-egészen-hétéves kislányát, itt hagyta, aki soha senkinek nem beszélt az anyja  hiányáról vagy talán el is felejtette azt.

De most, 34 évvel később ő az aki szeretne vigaszt találni az ügy lezárásában.

Ebben a műben, Kinsey Millhone tizenkilencedik kirándulásában a gyanakvás és a balszerencse világába az írónő Sue Grafton a meglepetés M betűjét is felvillantja hallgatóinak, ahogyan egy teljesen új, szokatlan megközelítésben mondja el történetét. És természetesen a címbéli S jelentheti a szupert is: Kinsey és Grafton tudásának és tehetségének legjavát.

A szerzőről:

Sue Grafton Kaliforniában, Montecito városában él, és ha nem it, akkor Kentuckyban, Louisville-ben. 2004-ben elnyerte a Ross Macdonald irodalmi díjat.

Az előadóról:

Judy Kaye Tony díjat kapott az Operaház Fantomja-ban nyújtott teljesítményéért továbbá jelölést a Tony díjra a Mamma Mia! című, az Abba együttes életútját feldolgozó musical-beli Rosie megformálásáért. ő teremtette meg Emma Goldman szerepét a Ragtime-ban, és eljátszotta Florence Foster Jenkins-t,  a Souvenir fantázia-világban élő főszereplőjét.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Előadó

Kiadó

Játékidõ

12 óra (10 audio CD)

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„S is for Silence (audio CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…