Akció!

Bodor Ádám - Sinistra körzet (audio CD)

990 Ft

“Amikor felfedeztem a Sinistra körzetet a Frankfurti Könyvvásáron, nem tudtam letenni. Bodor szokatlan erővel ír. A szöveg hatalmas tabló, mintha egy Bosch-festményt néznénk, egyszerre álomszerű és realista, metafizikus nagyság …

1 készleten

Cikkszám: ALE 9633698499 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

Amikor felfedeztem a Sinistra körzetet a Frankfurti Könyvvásáron, nem tudtam letenni. Bodor szokatlan erővel ír. A szöveg hatalmas tabló, mintha egy Bosch-festményt néznénk, egyszerre álomszerű és realista, metafizikus nagyság rejtőzik benne – állítja a kiadó, Jaume Vallcorba (Acantilado).
Tartalom:
A metafizikusan totalitárius rendszer hátborzongató és végérvényes világában játszódik a regény, valahol a Kárpátok között, valamikor a közelmúltban. A szereplők, akik a körzetbe lépve egy fémlapocskán új személyazonosságot kapnak, minden magyarázat nélkül élnek az éppen hatalmon levő ezredesek uralma alatt, kiszolgáltatottan és a lényegében elkerülhetetlen csapás tudatában. Nagyobb esélyük van a tudat szintje alá fokozott létbe vagy a halálba menekülni, mint valóságban megszökni. A táj eközben varázslatosan tiszta és meseszerűen szürreális.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

,

Kiadó

Játékidõ

3,5 óra (3 audio CD)

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sinistra körzet (audio CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…