Akció!

Mikszáth Kálmán - Szent Péter esernyője (Letölthető)

Original price was: 4801 Ft.Current price is: 4674 Ft.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: TITIS-L-12 Kategóriák: , ,

Leírás

Fedezd fel Mikszáth Kálmán örök érvényű klasszikusát, a Szent Péter esernyője című regényt most letölthető hangoskönyv formájában! Ez a mű egy igazi gyöngyszem a magyar irodalomban, amely bájosan és hitelesen tárja elénk a békebeli vidéki élet varázsát, tele humorral, iróniával és bölcsességgel. Mikszáth Kálmán briliáns írói tehetsége és sziporkázó stílusa ebben a regényben különösen ragyogóan érvényesül.

A Szent Péter esernyője egy olyan történet, amelyben a hétköznapi élet egyszerű eseményei és a csodás elemek keverednek, színes karakterekkel és fordulatos cselekménnyel. A mű központi eleme egy különleges esernyő, amelyet egy szerencsés véletlen folytán szent ereklyének tekintenek, és amely csodás módon megváltoztatja a szereplők életét. Az anekdotikus elemekkel átszőtt történet nemcsak szórakoztató, de mélyen emberi és tanulságos is.

Az előadás különlegességét Benedek Miklós, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész adja, akinek hangja és előadásmódja tovább fokozza a történet varázsát. Benedek Miklós érzékletes tolmácsolásában a karakterek életre kelnek, a humor és a romantika minden árnyalata tökéletesen érvényesül. Az ő előadásában a Szent Péter esernyője nem csupán egy irodalmi élmény, hanem egy valódi utazás a múltba, ahol a hallgató szinte érzi a korabeli falusi levegő illatát és hallja a szereplők beszélgetéseit.

Fordulatos kincsvadászat, romantikus szerelmi történettel ötvözve. Békebeli vidéki életképek, a paraszti és hivatali furfang megannyi sziporkázó jelenetével. Kedélyes anekdoták, bölcs irónia. Ízes magyar nyelv, egy kis tóttal fűszerezve. Más szóval Mikszáth . Briliáns, érzékletes előadás a humor és a romantika minden árnyalatával. Ízes magyar beszéd, a szöveg szépségét a színészi tehetséggel tovább fényesítő előadás. Más szóval Benedek Miklós. Mindenkinek remek szórakozás.

A letölthető formátum előnye, hogy bárhol és bármikor élvezheted Mikszáth Kálmán remekművét. Legyen szó egy hosszú utazásról, egy pihentető estéről otthon vagy egy kellemes sétáról, a “Szent Péter esernyője” hangoskönyv mindig kéznél lehet, hogy elvarázsoljon és kikapcsoljon.

A Titis Kft. kiadásában megjelent hangoskönyv nemcsak az irodalomkedvelők számára jelent kincset, hanem azoknak is, akik még csak most ismerkednek a magyar klasszikusokkal. Az igényes előadás és a történet időtlen szépsége minden hallgatót elvarázsol majd.

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

Műfaj

,

Előadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szent Péter esernyője (Letölthető)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…