Akció!

Mungeam, Frank - Terheskönyv kispapáknak (letölthető formátum)

Original price was: 2990 Ft.Current price is: 2690 Ft.

Manapság divatos dolog mindenhez és mindenről használati útmutatót írni – Frank Mungeam olyan területre bukkant, ami hatalmas fehér foltként terpeszkedett a lehetséges témák képzeletbeli térképén. Könyve közvetlen, de nem …

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: SON DWLD 3 Kategóriák: , , ,

Leírás

Manapság divatos dolog mindenhez és mindenről használati útmutatót írni – Frank Mungeam olyan területre bukkant, ami hatalmas fehér foltként terpeszkedett a lehetséges témák képzeletbeli térképén. Könyve közvetlen, de nem bizalmaskodó, érthető, de nem gügyögő és humoros, de nem felszínes módon beszél azokról a problémákról, melyek valóban próbára tehetnek egy kicsit is labilis kapcsolatot, de amelyeken egy egészséges lelki világú, önzetlenül egymásra figyelő, átlagos intelligenciájú pár – igaz, a saját kárán tanulva – nem zökkenőmentesen, de tartósan káros következmények nélkül egészen biztosan magától is túlteszi magát.

A hangoskönyv a mindenkori és a leendő kispapák nagy számának köszönheti a létjogosultságát: közülük bizonyára sokakat érdekel a téma és ha nem is aha-élményként, hanem természetes hozzáállásuk megerősítő visszaigazolásaként szívesen olvassák majd a benne található ötleteket és jó tanácsokat.

Tartalom:

I. rész – Kezdődik!

Öt fejezetben körüljárjuk a gyerekkészítés örömeit és nehézségeit, az Apa leszek! élményt és a nyomban a hír után felmerülő kérdéseket, aggályokat, a terhesség okozta változásokat, a terhességgel kapcsolatos új kifejezéseket és hogy a legtöbben miért nem tudják átrágni magukat a terhességről szóló több száz oldalas szakkönyveken.

II. rész – A tünetek

Három fejezet foglalja össze a terhesség fizikai, pszichikai és hangulati tüneteit, valamint a kispapák egy részénél jelentkező együttérzési fájdalmak jelenségét.

III. rész – Külső és közérzet

Négy fejezet foglalkozik a nő külsejében végbemenő változásokkal és azok buktatóival, a súlygyarapodással járó ruhatár-bővüléssel, a nő mellét érintő változásokkal és a szexszel.

IV. rész – Egy kis orvostan

Öt fejezet, melyekből megtudhatjuk, hol lehet és hol érdemes szülni, mire készüljön, aki kontrollvizsgálatra megy, milyen érzés először meghallani a baba szívverését, hogyan oldható fel a kispapák alkoholfogyasztással kapcsolatos dilemmája ( Legyek-e szolidáris?) és hogy miért nem szabad nyaggatni a partnert, ha olyasmit tesz, ami a kispapa szerint árt a babának.

V. rész – Jól megvagyunk

Hat fejezetben körüljárjuk, hogyan lehet átvészelni az új helyzetet: mit is akarnak ilyenkor valójában a nők, hogyan segíthet a kispapa (talán életében először) a házimunkában, miért lesznek minden korábbinál mozgalmasabbak az imádott nővel töltött éjszakák, kaphat-e kimaradást a kispapa, hogyan oldható meg az anyóskérdés és miként kezeljük az örök dilemmát: Jó apa leszek?

VI. rész – Készülődés

Négy fejezet a következő témákkal: Kész van-e a gyerekszoba? Névválasztás; Hogyan reagáljunk a barátaink ajándékaira? Amiről még soha nem hallottunk, de most nagy szükségünk lesz rá – a babakelengye és egyéb kellékek.
VII. rész – A célegyenes
Öt fejezet az utolsó szakasz fontos témáival: a szülési tanfolyam; fájdalomcsillapítás pro és kontra, rettegés a komplikációktól; néhány dolog, amit jobb előre megbeszélni; érdemes-e a kispapáknak személyi hívót maguknál hordani?

VIII. rész – A nagy nap

Öt fejezet foglalja össze, hogy mit vigyünk magunkkal a szülésre, kell-e félni az ájulástól, mit kell tudni a szülés közbeni fotózásról és videózásról, hogyan zajlik maga a szülés és milyen ajándékkal készüljön a kispapa a nagy alkalomra.

IX. rész – Otthon a család

Három fejezet, három fontos téma: hogyan telik az első hét, mi a helyzet a szülés utáni szexszel és a hamarosan felmerülő nagy kérdés: mikor jöjjön a következő?

További információk

Formátum

Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

263 perc

Műfaj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Terheskönyv kispapáknak (letölthető formátum)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…