Akció!

The Adventure of the Illustrious Client (audio CD)

1305 Ft

Ezt a hangoskönyvet a Kiadóval kötött megállapodás értelmében a megrendelések ütemében egyedileg gyártjuk, és a Hangoskönyvek.hu Online Áruház arculatával küldjük Önöknek. A zenei betétek Balázs L. Egon munkái. „Amikor …

Elfogyott

Cikkszám: BFF 005 Kategóriák: , ,

Hallgasson bele:

Leírás

Ezt a hangoskönyvet a Kiadóval kötött megállapodás értelmében a megrendelések ütemében egyedileg gyártjuk, és a Hangoskönyvek.hu Online Áruház arculatával küldjük Önöknek. A zenei betétek Balázs L. Egon munkái.

Amikor a gátlástalan Gruner báró elcsavarja Violet Melville fejét, a család barátja egyre inkább aggódni kezd a lány boldogságáért. Meggyőződve arról, hogy a báró házassági tervei nem tisztességesek, Holmest bízza meg a nyomozással. Az eset komoly veszélybe sodorja Holmest, és a döbbent Watson arról értesül, hogy a detektív gyilkos támadás célpontjává vált, és nem valószínű, hogy túléli a hetet!

Sherlock Holmes has a mystery client who hires him to…break up an engagement!

Colonel Sir James Damery was well-known for his tact and discretion, but even so it was difficult for him to persuade Sherlock Holmes to enter a delicate matter because Sir James was sworn not to reveal the identity of the client on whose behalf he was working. When Holmes learned that a beautiful young woman of high social position was at risk at the hands of a predatory wife-killer, however, he agreed to take the case…even though it cost him a severe beating and put him at risk of being charged with burglary.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Előadó

Játékidõ

45 min (1 audio CD)

Formátum

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The Adventure of the Illustrious Client (audio CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…