Akció!

Szerb Antal - Utas és holdvilág (Letölthető)

Original price was: 4801 Ft.Current price is: 4674 Ft.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: TITIS-L-2 Kategóriák: , ,

Leírás

Szerb Antal “Az Utas és Holdvilág” című mesterműve most hangoskönyv formájában is elérhető a webshopunkban. Ezt a lenyűgöző regényt Kulka János, a kitűnő magyar színész olvassa fel, hozzáadva a történethez saját egyedi hangját és előadási stílusát.

“Az Utas és Holdvilág” nem csupán egy nászút története, melynek során az ifjú házasok útja elválik. Ez a könyv egy csodálatos utazás az emberi lélek mélyére, a férfi, nő, gyermek és ifjú lelkének zegzugos útvesztőiben. Minden szereplőt Szerb Antal finom iróniával és részletgazdag ábrázolással hoz létre, oly módon, hogy az olvasó könnyedén ráismerhet saját szomszédjára, vagy akár saját magára.

A regény középpontjában egy gazdag, elvált polgárasszony áll, aki Párizsban keresi a régóta vágyott kalandokat, valamint egy örök kamasz, aki Olaszországban nosztalgikus utazásra indul, hogy megtalálja ifjúságát.

Az Utas és Holdvilág gazdag és összetett történetét Kulka János előadásában, mely minden korosztály számára maradandó élményt nyújt, most ön is meghallgathatja.

Tulajdonságok:

  • Szerző: Szerb Antal
  • Előadó: Kulka János
  • Műfaj: modern klasszikus, pszichológiai regény
  • Formátum: MP3, kompatibilis a legtöbb eszközzel

Töltsd le most “Az Utas és Holdvilág” hangoskönyvet, és engedd, hogy Szerb Antal műve és Kulka János varázslatos előadása elrepítsen egy felejthetetlen utazásra!

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

Műfaj

,

Előadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Utas és holdvilág (Letölthető)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…