Varázsbetű Számkaland

7776 Ft

A szoftver a számolás alapjainak elsajátításában nélkülözhetetlen. Gyermeke a program használatával a tízes számkörben gyakorolhatja az alapvető számtani műveleteket, de a feladatok játékosságának köszönhetően a gyakorlást nem kötelességnek, nem tanulásnak érzi majd, hanem szórakozásnak.

1 készleten

Cikkszám: VB SZKL Kategória:

Leírás

A szoftver a legkorszerűbb módszerekre épül, így segíti Önt gyermeke fejlesztésében. A Számkaland programot használva a gyerekek könnyen elsajátítják a matematika alapjait, a játékos és izgalmas gyakorlás segít nekik ismereteiket elmélyíteni.

A feladatok színesek, kellemesek, esztétikusak, valamint a feladatok folyamatos váltakozása, cserélődése miatt izgalmasak is. A szoftver nyolc feladatcsoportot, tizenhét feladattípust tartalmaz, segítségükkel olyan fontos képességek fejlődnek, mint a számfogalom, a arányok ismerete, a formaismeret, az emlékezet, a figyelem vagy az összeadás kivonás képessége. Elég, ha gyermeke csak napi húsz percet játszik vele, és iskolai eredményei máris érezhetően javulni fognak.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Kiadó

Formátum

Műfaj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Varázsbetű Számkaland” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…