Molnár Ferenc - A Pál utcai fiúk (E-Hangoskönyv)

2990 Ft

Az 1907-ben írt, klasszikussá vált ifjúsági regény – sok idegennyelvi fordítása révén – a világirodalomban is közismert. A 1890-es évek pesti gyermekvilágának lírai krónikája. Szereplői józsefvárosi gyerekek, akiknek két bérház közötti grund jelenti a játékszabadságot.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS 9789630955898-L Kategóriák: , ,

Hallgasson bele:

Leírás

Molnár Ferenc “A Pál utcai fiúk” című, időtlen klasszikusa most hangoskönyv formájában is elérhető a webshopunkban. A 20. század elején írt mű, mely a 1890-es évek pesti gyermekvilágának lírai krónikáját tárja elénk, világszerte ismert és szeretett regény, melyet számos nyelvre lefordítottak.

Ebben a rendkívül erős és érzelmekkel teli történetben egy józsefvárosi grundon játszó gyerekek hősi küzdelmét kísérhetjük végig, a játékszabadság és a fennmaradásért folyó háború közepette. A könyv főszereplője Nemecsek, a kisember, aki a küzdelem során igazi hőssé válik.

A regényt számos generáció nőtt fel, és mind a mai napig jelentős hatással van olvasóira. Molnár Ferenc kiválóan ábrázolja a gyermeki lélek bonyolultságát, a karakterek, mint Nemecsek, Boka, Geréb, Csele és ács Feri mind bonyolult, fejlődő egyéniségek, akiknek gondolkodása és viselkedése egymástól eltér.

A hangoskönyv verziója tovább fokozza a mű élvezetét, lehetővé téve, hogy a hallgatók mélyebben elmerüljenek a történetben és a karakterekben, miközben a világhírű mű életre kel

További információk

Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

350 perc

Formátum

Műfaj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Pál utcai fiúk (E-Hangoskönyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…