Akció!

Tamási Áron - Ábel a rengetegben (Letölthető)

5273 Ft

Engedjék meg, hogy Tamási Áron egyik legismertebb és legkedveltebb művébe, az Ábel a rengetegben-be kalauzoljuk Önöket ezen letölthető hangoskönyv segítségével. A regény a fiatal Ábel bujdoklásait meséli el a rengetegben, ahol nem csak a természettel, de saját belső démonaival és a felnőtté válás kihívásaival is meg kell küzdenie.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: TITIS-L-104 Kategóriák: , , ,

Leírás

A legendás magyar színész, Fekete Ernő hangja ideális választás e mély, gondolatébresztő történethez. A tapasztalt előadó erőteljes és érzelemgazdag hangjával életre kelti Ábel karakterét és az őt körülvevő világot, miközben a hallgatót az erdő mély, misztikus hangulatába vezeti. Fekete Ernő előadásában az egyszerű mondatok is mélységet kapnak, és a regény szépsége és drámai ereje teljesen kibontakozik.

Ez a letölthető hangoskönyv azok számára tökéletes, akik szeretnék újraélvezni Tamási Áron klasszikusát, vagy azoknak, akik most ismerkednek vele először. Legyen az egy nyugodt esti olvasás a kandalló mellett, egy hosszú autóút vagy csak egy csendes délutáni pihenő, “Ábel a rengetegben” Fekete Ernő előadásában felejthetetlen élményt nyújt minden korosztály számára.

„Nehéz és vigasztalan időknek a fia Ábel, kinek játékos-komoly vélekedéseit és cselekedeteit úgy kell nézni, annak a kornak a fátyolán keresztül. Jellemének és kedélyvilágának dolgában némileg talán hasonlít az írójára. S ez nem is volna csoda, mert gyermekkoromnak és ifjúságomnak sok fénye szövi be és sok felhője lengi körül az ő világát . Bátran mondhatom tehát, hogy ez a hasonlóság nem több, mint a fény és a felhő játéka, vagyis az Ábel emberi mosolygása. S ha ez így van, akkor a játékos mosoly mögött Ábelnek az a vágya rejtőzik, hogy az én atyai önzésemen túlhaladva, ő a székelység ábrája legyen.” (Tamási Áron)

További információk

Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

432 perc

Formátum

Műfaj

,

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ábel a rengetegben (Letölthető)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…