Rejtő Jenő - Az elátkozott part (MP3 CD)

(1 vásárlói értékelés)

2990 Ft

„A Török Szultán már két napja nem ment ki az utcára, mert valaki ellopta a nadrágját. Ezt a ruhadarabot nehéz nélkülözni, ha valaki sétálni megy. Mi a tanulság ebből? Nem tudom. De egészen bizonyos, hogy az ügy mögött tanulságos következtetések húzódnak meg.”

Elfogyott

Cikkszám: 9789630955911 Kategóriák: , ,

Leírás

Ezekkel a mondatokkal indul Az elátkozott part című regény. De a kellemetlenségek szerencsére nem folytatódnak ennél rosszabbul (mi is lehetne annál rosszabb, hogy valakinek ellopják a ruháit?), mert feltűnik a színen John Csülök Fowler és Tuskó Hoppkins, na és persze Senki Alfonz is. Ugye nem kell őket bemutatni? Tuskó egy századossá változik, Csülök az idegenlégióba kerül, Senki Alfonzék próbálják megszöktetni onnan, hogy aztán továbbra is képtelenebbnél képtelenebb kaladokba keveredjenek. Például Csülök szerelmes lesz, egy eltűnt expedíció és egy gyémántbánya nyomba erednek, segítenek egy magas rangú kapitánynak, és még hosszan lehetne sorolni. De ehelyett célszerűbb meghallgatni Az elátkozott part c. remekművet, Gálvölgyi János előadásában.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Kiadó

Formátum

Műfaj

Az elátkozott part (MP3 CD) termékről 1 értékelés

  1. Hepka György

    Kedvenc

    Egyik kedvenc Rejtő hangoskönyvem az Elátkozott part. Igaz, hogy nem Rudolf Péter előadásában hangzik el, de Gálvölgyi János hangját is azonnal meg lehet szokni. Nagyszerűen közvetíti a humort a hallgató/olvasó felé. A hallgató teljesen bele tudja élni magát a környezetbe, szinte látja maga előtt a helyszíneket és a szereplőket. Szinte csak autóban, utazás közben hallgatok hangoskönyveket, s ez a könyv egyike volt azoknak, amiket nem tudtam azonnal kikapcsolni megérkezésekkor, s volt jópár alkalom, amikor nem tudták, miért nem szállok még ki az autóból 5-6 perc múlva sem.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…