Akció!

Roald, Dahl - Boszorkányok (E-hangoskönyv)

Original price was: 3490 Ft.Current price is: 3363 Ft.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS-L-9789636362492 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

A történet középpontjában egy fiatal fiú áll, aki nagymamájával együtt szembesül azzal a megdöbbentő valósággal, hogy a világ tele van boszorkányokkal. Ezek a boszorkányok éppen úgy néznek ki, mint bármelyik átlagos nő, ám valójában gonosz lények, akiknek egyetlen célja van: minden gyermeket eltüntetni a föld színéről. Amikor a fiú és nagymamája egy boszorkánygyűlés közepébe csöppen, kénytelenek cselekedni, hogy megakadályozzák a boszorkányok aljas tervét.

A mesékben a boszorkányok mindig butácska fekete kalapot meg fekete köpenyt viselnek, és seprűnyélen lovagolnak. Ez viszont nem mese, ez a történet igazi boszorkányokról szól. Az IGAZI BOSZORKÁNYOK hétköznapi ruhát hordanak, és szakasztott úgy néznek ki, mint a hétköznapi nők. Hétköznapi házakban élnek, és RENDES ÁLLÁSUK van. Ezért is olyan nehéz őket nyakon csípni. Egy IGAZI BOSZORKÁNY olyan utálkozó utálattal utálja a gyerekeket, hogy olyan utálkozó utálatot elképzelni sem tudsz. Egy IGAZI BOSZORKÁNY folyton-folyvást terveket sző, hogy megszabaduljon a felségterületén lakó gyerekektől. Vannak azonban apró jelek, amikre figyelhetsz, árulkodó kis szokások, amik jellemzőek minden boszorkányra, és ha ezeket ismered, ha mindig észben tartod, talán sikerül megúsznod, hogy téged is eltüntessenek.

Mácsai Pál különleges előadásmódja tökéletesen illik Dahl humoros, mégis fordulatos narratívájához. Az előadó képes megragadni a karakterek egyedi hangjait és személyiségét, így a hallgatók szinte láthatják maguk előtt a színes jeleneteket és az izgalmas kalandokat. A “Boszorkányok” hangoskönyv változata nem csak a fiatalabb korosztálynak nyújt felejthetetlen élményt, hanem minden korosztály számára tartogat varázslatos pillanatokat.

Tartalom:
1. Elöljáróban a boszorkányokról
2. A nagyanyám
3. Miről ismerni fel a boszorkányt?
4. A Legfőbb boszorkány
5. Nyári szünet
6. A gyűlés
7. Megpirult muflon
8. A 86-os Késleltető Egérítő
9. A recept
10. Bruno Jenkins eltűnik
11. A vének
12. Átalakulás
13. Bruno
14. Szia, nagymama
15. A tolvaj egér
16. Mr. és Mrs. Jenkins találkozik Brunóval
17. A terv
18. A konyhában
19. Mr. Jenkins és a fia
20. A diadal
21. Egy kis egér nagy szíve
22. Munkára fel!

További információk

Előadó

Kiadó

Játékidõ

215 perc

Formátum

Műfaj

,

A felolvasás nyelve

Szerző

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boszorkányok (E-hangoskönyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…