Egressy Zoltán - Csimpi szülinapja (MP3 CD)

1990 Ft

Irodalmi fülbevaló sorozat tagja
Majomország vidámparkja igencsak szomorúvá válik Csimpi, a kismajom számára, miután a Rosszaság Boszorkánya elrabolja nagyszüleit. Csimpi a keresésükre indul, s útja során igazi barátokra lel…

Elfogyott

Cikkszám: 9789630955294 Kategória:

Leírás

Irodalmi fülbevaló sorozat tagja
A mese főhőse, Csimpi egy kedves, árva kismajom, akit két idős majom, Csimpi mostoha nagyszülei nevelnek példásan, amíg egy szomorú délután a vidámparkban egy gonosz malac a nagyszülőket el nem rabolja. Hogy mért tett ilyet? Mert megbízta őt a Rosszaság Boszorkánya. A kismajom Csimpi ugyanis nem akárki, hanem a Rosszaság Boszorkánya legfőbb ellenlábasa, alias űző professzor elveszett gyermeke!
A nagyszülőket azért kellett elrabolni, hogy ne tudják szépen felnevelni Csimpit. Szörnnyé akarják varázsolni őket úgy, hogy áldott jó szívük helyébe egy-egy szuroksötétet varrnak.
Csimpi kismajom vándorútra indul, közben barátokat talál magának. Különösen fontos köztük egy titokzatos csillag, aki a gonosz malac minden mesterkedése ellenére hazavezeti Csimpit az édesapjához, miközben a nagyszülők is megmenekülnek, s a gonosz disznó aranyos kismalaccá változik vissza.

Normális mesét akartam írni. Olyat, amelyben az ősi alaphelyzet, a jó és a rossz küzdelme a fő motívum. A jó győz természetesen, a rosszra azonban ennek a történetnek a végén nem megsemmisítés vár. A rossz megjavul. Más kérdés persze, hogy a rosszaság, mint olyan, létezik. Azt nem ez a mese fogja elpusztítani (Egressy Zoltán)
Tartalom:
1. Csodálatos cukorkák
2. Vagy nem?
3. Szerbusz öccse!
4. Kárörvnek igaza van
5. Csáp a homokban
6. Fújjunk ellenszelet!
7. Távolban egy lakókocsi
8. Földrengés?
9. A viszketőpor
10. A Jóság Boszorka
11. A legszebb ajándék

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

113 perc (1 MP3 CD)

Formátum

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csimpi szülinapja (MP3 CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…