Hugh Lofting - Doktor Dolittle Afrikában (E-hangoskönyv)

3490 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS-L-9789636362416 Kategóriák: , ,

Hallgasson bele:

Leírás

Dr. John Dolittle egy olyan ember, aki szívén viseli az állatok sorsát, és egyedi képességei révén a legjobb barátjaikká válnak számára. Állatorvosi hivatása mellett igazi állatbarát, és talán az állatok között érzi magát igazán otthon, még a legfurcsább és legtitokzatosabb lényekkel is könnyen megtalálja a közös hangot.

Az életének fordulópontja egy beszélő papagájjal, Polinéziával köszönthető, aki egyedülálló módon segít megérteni az állatok nyelvét. Dr. Dolittle tehát az első és egyetlen olyan állatorvos a világon, aki képes az állatok nyelvén kommunikálni. Ennek köszönhetően híre hamar elterjed, és a világ legeldugottabb sarkaiban is ismerik és tisztelik.

Amikor Afrikában hirtelen egy titokzatos járvány üt ki az ottani majmok között, azonnal a Doktor Dolittle iránti bizalommal fordulnak hozzá, hiszen ő az, aki képes megérteni és meggyógyítani az állatokat. Így Dr. Dolittle nem habozik, és útra kel, hogy segítsen a bajba jutott majmokon.

Az évek során számos könyv és film született Dr. Dolittle különleges képességeiről és kalandjairól, és generációk nőttek fel az ő történetein. Most, egy új fordításban, a Doktor Dolittle sorozat első kötete hangoskönyv formájában is elérhető lesz, hogy újabb generációk is megismerhessék ezt a különleges állatorvost és az állatokkal való különleges kapcsolatát. Csankó Zoltán előadásában pedig az olvasók újra átélhetik Dr. Dolittle izgalmas és szívmelengető kalandjait.

További információk

Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

2 óra 50 perc

Formátum

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Doktor Dolittle Afrikában (E-hangoskönyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…