Akció!

Frank E. Peretti - Ez élet sötétsége – Jubileumi kiadás (könyv)

Original price was: 3990 Ft.Current price is: 3780 Ft.

A Patmos Records a világhírű regény megjelenésének 30. évfordulójára egy különleges, exkluzív kiadvánnyal lepi meg a történet régi és új rajongóit: A mennyei seregek és a démonvilág között zajló ádáz küzdelmet filmszerűen bemutató bestseller kemény kötésben, vadonatúj borítóval, valamint zenei aláfestéssel jelenik meg.

Elfogyott

Cikkszám: AB 9789639617377 Kategória:

Hallgasson bele:

Leírás

A nyolcvanas évek derekán született lebilincselően izgalmas könyv, amely több mint 2.7 millió példányban kelt el mit sem veszített aktualitásából. A Patmos Records a világhírű regény megjelenésének 30. évfordulójára egy különleges, exkluzív kiadvánnyal lepi meg a történet régi és új rajongóit: A mennyei seregek és a démonvilág között zajló ádáz küzdelmet filmszerűen bemutató bestseller kemény kötésben, vadonatúj borítóval, valamint zenei aláfestéssel jelenik meg. A történet által inspirált szerző Ifj.Balogh Ferenc (a.k.a. Hidden Kingdom) egy kilenc szimfónikus-instrumentális zenéből álló CD-t készített, melyet a könyvhöz ajándékba kap a kedves olvasó.

A képzeletbeli “filmzenét” időnként a könyvből felolvasott jelenetek, narrációk teszik még izgalmasabbá, melyhez ismert színészek adták hangjukat. Ezzel a különleges “mozis” atmoszférájú kiadvánnyal szeretne a Patmos Records örömet szerezni a könyv népes rajongótáborának, és kíván boldog születésnapot Frank E. Peretti zseniális történetének!

További információk

Tömeg 0.5 kg
Szerző

Fordította

Kiadó

Formátum

Műfaj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ez élet sötétsége – Jubileumi kiadás (könyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…