Gerald Durrell - Fecsegő fauna (E-hangoskönyv)

2691 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS-L-9789636361648 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

Merülj el Gerald Durrell lenyűgöző világában a Fecsegő fauna hangoskönyv változatában. Ebben a rendkívül szórakoztató és tanulságos műben Durrell, az állatok szerelmese, izgalmas történeteket mesél el számos különböző fajhoz tartozó állatról.

Szacsvay László hozzáértő előadásában Durrell történetei életre kelnek. Az állatok viselkedését hűen és meggyőzően adja elő, miközben a szerző szeretetteljes és humoros látásmódja is tökéletesen átjön. A Fecsegő fauna egyszerre szórakoztató és informatív, ami garantáltan minden korosztály számára élvezetes élményt nyújt.

Ez a hangoskönyv kiválóan alkalmas hosszú utazásokra, otthoni pihenésre vagy csak egy kellemes esti hallgatásra. Szacsvay László előadásában megtapasztalhatod a természet csodáit, mintha csak ott lennél a helyszínen. Hagyd, hogy a Fecsegő fauna hangoskönyv elvarázsoljon és elrepítsen egy egzotikus világba, ahol a legkülönfélébb állatok vesznek körül.

Legyen szó természetrajzi érdeklődésről, állatszeretetről, vagy egyszerűen csak a jó történetek iránti szenvedélyről, a Fecsegő fauna hangoskönyv mindenkit elvarázsol.

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

A felolvasás nyelve

Előadó

isbn

Lejátszási idő

114 perc

Érdekelhetnek még…