Akció!

Sinka István - Fekete bojtár vallomásai (audio CD)

(1 vásárlói értékelés)

3955 Ft

Sinka István személyes meghatalmazása alapján a vallomások eredeti szövegéből a személyhez kötött sérelmek és keserűségek áramlásában általánosító részeket törölték. A személyeseket pedig, egykori barátainak és jóakaróinak, gazdáinak és cselédtársainak, …

Elfogyott

Cikkszám: ALE 9633698561 Kategória:

Hallgasson bele:

Leírás

Sinka István személyes meghatalmazása alapján a vallomások eredeti szövegéből a személyhez kötött sérelmek és keserűségek áramlásában általánosító részeket törölték. A személyeseket pedig, egykori barátainak és jóakaróinak, gazdáinak és cselédtársainak, ellenfeleinek és ellenségeinek kell elviselni, mert megnőtt az ő igazsága az időben. 1944 elején fejezte be ezeket a vallomásokat. Utána még 25 évig élt, majdnem végig politikai tilalom alatt, Az utolsó éveiben kezdték kiadni újból verseit és elbeszéléseit, amikor már az ideg- és izomsorvadás embertelen kínjai gyötörték.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

3,3 óra (3 audio CD)

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Fekete bojtár vallomásai (audio CD) termékről 1 értékelés

  1. lege

    Kötelező

    Nem csupán egy a sok hangoskönyv közül. Koncz Gábor felolvasása az első pillanattól kezdve mély nyomot hagy a fejben és a szívben egyaránt. Kötelező, életre szóló mestermű.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…