Akció!

Csaplár Vilmos - Igazságos Kádár János (audio CD)

Original price was: 4165 Ft.Current price is: 3955 Ft.

A hangoskönyv Kádár Jánost, a huszadik századi kispolgár első titkárát mutatja be. Fekete humor, szatíra, irónia, kovácselvtársi vágyak, megszállottak, géppisztollyal vadászó honvédelmi miniszter, telefonba recsegő szovjet első tikár és …

Elfogyott

Cikkszám: ALE 9633698510 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

A hangoskönyv Kádár Jánost, a huszadik századi kispolgár első titkárát mutatja be. Fekete humor, szatíra, irónia, kovácselvtársi vágyak, megszállottak, géppisztollyal vadászó honvédelmi miniszter, telefonba recsegő szovjet első tikár és világforradalmi küzdelmek a fineszes Kádár János elvtárs – aki néha-néha eltűnik az őt védő titkosrendőrök elől, hogy a sarki kiskocsmában megehessen egy pörköltet – országában.Tartalom:
Ismerős vagyok nekik, mosolygott Kádár János, csak nem tudnak hova tenni, mert a Kádár Jánost mindig gondterheltnek látják, amint éppen országos vagy nemzetközi ügyekkel bajlódik. Bárcsak, gondolják, ilyen vidám lenne a Kádár János, gondolta a Kádár János. Ez azt jelentené, hogy nincs baj. Olvashatjuk a regényben, amint a munkások egy büfében mustrálgatják az éppen a nép közt elvegyülő Kádár Jánost, hogy ki is ez az ember valójában.
Milyen volt Kádár János és az ő országlása? Hogyan élte a nép egyszerű fiaként a Párt első titkárának egyszerű életét? Miért maradt velünk, ha egyszer letűnt a Kádár-világ? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Csaplár Vilmos: Igazságos Kádár János című nagysikerű regénye.
A mű a közelmúltban hangzott el a Magyar Rádióban 13 részben. A könyv a regény harmadik kiadása.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

,

Kiadó

Játékidõ

3,5 óra (3 audio CD)

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Igazságos Kádár János (audio CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…