Dr. Bartha András - Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról (letölthető formátum)

1994 Ft

A nő csoda. Csak bámuljuk – szépségükön túl – hihetetlen munkabírásukat, kitartásukat, rendkívüli energiájukat, ahogy a munkahelyen és a családi életben helytállnak. Lenyűgözve figyeljük őket, de a csodálatba mindig belekeveredik egy gombostűhegynyi mellékgondolat.

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: 9789638658265 Kategóriák: , , ,

Leírás

A nő csoda. Csak bámuljuk – szépségükön túl – hihetetlen munkabírásukat, kitartásukat, rendkívüli energiájukat, ahogy a munkahelyen és a családi életben helytállnak. Lenyűgözve figyeljük őket, de a csodálatba mindig belekeveredik egy gombostűhegynyi mellékgondolat. Régóta és sokakban megfogalmazódott már, hogy a nőkkel kapcsolatban sötét rejtély, titok lappang. Talán sikerült a szerzőnek ezt a titkot megfejtenie. Vagy mégsem? Az 1988-ban kiadott könyv hatalmas visszhangot váltott ki és szinte napokon belül elkapkodták a polcokról. A szerző első könyvéről, -amely most hangos könyv formában is meghallgatható- sok minden elmondható csak az nem, hogy bárki el tud menni mellette vélemény nyilvánítás nélkül.
Tartalom: 1. CD Az elsárkányosodás felfedezése. Az elsárkányosodási hajlama nőknél. Az aranysárkánytól az ólomsárkányig. Az első két fej. A harmadik, negyedik fej. Az ötödik fej. A hatodik fej. A hétfejű sárkány. Gyakorlásképpen: még egyszer a sárkányfajtákról. A sárkány jellemvonásai.
2. CD A hajlam felismerése. Típushibák. A kifejlődés lassítása. Elviselhető együttélés. Harc a hétfejű sárkánnyal. A sárkányidomár virágot szedne.

További információk

isbn

A felolvasás nyelve

Szerző

Formátum

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról (letölthető formátum)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…