Akció!

Sebők Zsigmond - Mackó úr szárazon és vizen (MP3 CD)

Original price was: 4800 Ft.Current price is: 4517 Ft.

Zebi és Dorka, a kétbalkezes kiskamasz és bájos húgocskája jó kedélyű nagybátyjukkal, Mackó úrral utaznak a Retyezátból Budapestre és a Balatonra. Ez már magában is kaland, de Sebők Zsigmond mesehősei medvék, akik emberi és mackó tulajdonságokkal, képességekkel egyaránt rendelkeznek, ami kalandjukat még meglepőbbé és elbűvölőbbé teszi. Gyermekek generációi rajongtak Mackó úr történeteiért, amelyek közül László Zsolt most kettőt nyújt át az 5-10 éves közönségének, nagy szeretettel eljátszva benne a számos állat és ember szerepet.

Cikkszám: TIT 9786155157066 Kategóriák: , ,

Leírás

Sebők Vilmos meseregényein rengeteg gyerek nőtt már fel. A rajongás nem véletlen. A retyezáti Mackók bűbájos történetei tökéletes olvasmány az apróságok számára.

A Mackó úr szárazon és vízen két történetet foglal magába. Egy budapesti és egy balatoni kirándulást mutat be, melyet sok-sok kalanddal és érdekességgel tarkított az író.
Zebi, Dorka és Mackó úr cseppet sem mondhatóak átlagosnak. Medveként néznek ki, viszont emberi tulajdonságokkal vannak felruházva. Ez biztosítja azt, hogy ne legyen nyugodt és zökkenőmentes a vonatozás. Ehhez párosul Róka Miska és családja, akivel összetűzésbe is keverednek.
A másik fontos eleme a regénynek, hogy élethűen ábrázolja a századforduló Budapestjét és Balatonját. A múlt érdekességeket és furcsaságokat mutat be a mai gyerekek számára. A város mai képe teljesen máshogy fest, mint akkor, így ez egy kis időutazás is.

Tökéletes olvasmány az 5-10 éves korosztályt számára. A szülőknek is szórakoztató lehet, ha visszagondolnak, hogy nekik mit jelentett ez a könyv gyermekként.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

5 óra

Formátum

Műfaj

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mackó úr szárazon és vizen (MP3 CD)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…