Radics Renáta - Marci és Zsuzsi téli kalandjai (E-hangoskönyv)

2490 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: HELM 9786156466945 Kategóriák: ,

Leírás

Az a megtiszteltetés ért, hogy elsőként olvashattam el Renáta legújabb mesealkotását, mely egy kedves család karácsonyi készülődéséről szól. Renáta az adventi naptár 24 napjának mindegyikén kibont egy-egy ajándéktörténetet. Minden mesés nap végén van egy bájos karácsonyi képecske, melyet Renáta keresztlánya, Vivien rajzolt. Így lesz teljes minden egyes csodanap.
A két főszereplő, a hat éves Zsuzsi és a tíz éves Marci örömmel látja a naptárban, hogy végre eljött a várva-várt december. Itt az ideje készülődni a Karácsonyra: naptárt készíteni; Mikulást várni; házat, kertet díszíteni; fenyőfát venni; sütni-főzni; játszani a friss hóban…
Az ünnepvárásuk mindennapja felelevenítette bennem a régmúlt karácsonyi emlékeket. Újra átérezhettem a gyermekként megélt izgalmakat. Újraéreztem a Karácsony illatát: a fenyőfáét, az ételekét, a gyertyáét, a frissen hullott hóét. Újra szüleim szeretetében, biztonságában érezhettem magam.
Nagyon köszönöm Renátának ezeket a szívszorító, és mégis boldog perceket! És kívánom, hogy sok Olvasó és Hallgató élvezze e történetekben a karácsonyvárás hangulatát.
Köszönettel,
Andy Rea

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

A felolvasás nyelve

Előadó

Érdekelhetnek még…