Rejtő Jenő - Menni vagy meghalni (MP3 CD)

(2 vásárlói értékelés)

2990 Ft

Mi kell egy jó légiósregényhez? Az ottani élet megismerése, néhány szurony, egy-két (vagy hat) jól megtermett és elszánt fickó és persze egy arab táncosnő.

Elfogyott

Cikkszám: 9789630961912 Kategóriák: , ,

Leírás

Mi kell egy jó légiósregényhez? Az ottani élet megismerése, néhány szurony, egy-két (vagy hat) jól megtermett és elszánt fickó és persze egy arab táncosnő.
És mi kell egy detektívregényhez? Gyilkosság az kell feltétlenül, akkor jó, ha rejtélyes, és detektív is szükséges.
A regényben szerencsére mindkét fajtából kapunk egy kis ízelítőt.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

334 perc

Formátum

Műfaj

Menni vagy meghalni (MP3 CD) termékről 2 értékelés

  1. SomiÁgi

    Élvezetes

    A Menni vagy Meghalni című könyv van meg nekem hangoskönyv változatban. Ezt Galambos Péter előadásában hallgathajuk, aki szerintem szenzációsan átadja a könyv hangulatát, tényleg ott érezhetjük magunkat azokon a történetbeli helyszíneken a szereplők között. Élvezetes! Aki még nem ismeri, ajánlom számára is, aki ismeri, annak meg pláne! 🙂

  2. Széplaki Tamás

    Nagyon kellemes meglepetés

    Először kicsit féltem ettől a hangoskönytől, mivel Rejtő ezt a regényét még nem olvastam, és Galambos Péter is ismeretlen volt számomra mint előadó. Mindkettőben kellemesen csalódtam. Rejtő ezzel a regényével a krimi műfajában is letette a névjegyét. Pörgős, izgalmas, változatos. Galambos Péter nagyon jó stílusban, szinte képszerűen ad elő, amihez egy nagyon karakteres orgánum párosul. Plusz egy jó pont a zenékért…:-)

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…