Janikovszky Éva - Mosolyogni tessék! – Kire ütött ez a gyerek? (audio CD)

(1 vásárlói értékelés)

2990 Ft

Ha nem lennének Janikovszky Éva könyvei, a felnőttek talán már régen elfelejtették volna, milyen érzés gyereknek lenni. Semmi esetre sem könnyű, mert a felnőttekkel nehéz szót érteni. Mindent agyon …

Elfogyott

Cikkszám: 9789630945226 Kategóriák: , ,

Leírás

Ha nem lennének Janikovszky Éva könyvei, a felnőttek talán már régen elfelejtették volna, milyen érzés gyereknek lenni. Semmi esetre sem könnyű, mert a felnőttekkel nehéz szót érteni. Mindent agyon bonyolítanak és a gyerekek idegeire mennek a rengetek fölösleges kérdésükkel. Janikovszky Éva könyveiből elsajátíthatjuk a belehelyezkedés képességét, vagyis megtanulhatjuk újra gyermeki szemszögből látnia világot. Ez nagymértékben megkönnyíti a szülő és csemetéje közti kommunikációt.
Tartalom:
CD 1 1.Mosolykampány 2.Tanulok Dóritól 3.Beszélgetünk 4.Vörös Rózsa 5.Ne ripacskodjunk! 6.Nem vagyunk itthon! 7.Időskorú világjárók figyelmébe 8.Milyen érzés híres embernek lenni?

CD 2 1.Ne legyünk nyűgösek! 2.Hogya megyek? 3.Kétlakiság 4.Karácsonyi finis 5.Túl az Óperencián 6.Mesevilág

CD 3 1.Anyu az erkélyen áll 2.Úti fényképek 3.Felejtse el aranyoskám 4.Örömhír 5.Napocska 6.Mosolyszünet 7.Kire ütött ez a gyerek?

További információk

Tömeg 0.15 kg
Szerző

Előadó

Kiadó

Játékidõ

198 perc (3 audio CD)

Formátum

Műfaj

,

Mosolyogni tessék! – Kire ütött ez a gyerek? (audio CD) termékről 1 értékelés

  1. SomiÁgi

    Hatalmas élmény

    Mosolyogni tessék! hatalmas élmény volt.

    Annyira jól szórakoztam rajta, hogy egymás után kétszer is meghallgattam, alig tudtam kiszállni az autóból, hogy bemenjek a munkahelyemre. Janikovszky Éva szenzációsan, egyszerűen, közérthetően ír, és Für Anikót nagyon eltalálták ennek a könyvnek a felolvasásához. Csak gratulálni tudok hozzá.

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…