Gerald Durrell - Tengernyi főpincér (E-hangoskönyv)

2790 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS-L-9789636361617 Kategóriák: , ,

Hallgasson bele:

Leírás

A Tengernyi főpincér hangoskönyv verziója Gerald Durrell egyik izgalmas utazási művéből született. Ebben a csodálatos hangoskönyvben Durrell a föld körüli utazásai során tapasztalt kalandokról, helyi kultúrákról, és az állatokkal való egyedi kapcsolatáról mesél.

Szacsvay László nagyszerű előadásban vezet minket végig Durrell lenyűgöző világán, a szigetektől a dzsungelekig, és az óceánok mélyeitől a hegyek csúcsáig. Érzékletes hangja és mesterséges előadásmódja tovább gazdagítja a történeteket, életet lehel a karakterekbe és a tájakba, így szinte érezheted a tenger sós illatát vagy a trópusi levegő nedvességét.

A Tengernyi főpincér hangoskönyv a természet és az utazás szerelmeseinek, valamint a kultúra iránt érdeklődőknek egyaránt ajánlott. Szacsvay László előadásában a hangoskönyv minden pillanata tiszta élvezet és kikapcsolódás, mintha csak te is ott lennél Durrell mellett a világ körüli körútján.

Fedezd fel a bolygó rejtett szegleteit a kanapé kényelméből, és tapasztald meg a kultúrák és természet közötti harmóniát, amelyet Durrell és Szacsvay oly mesterien képesek átadni. Legyen szó egy hosszú útról vagy egy kellemes délutáni pihenésről, a Tengernyi főpincér hangoskönyv tökéletes választás.

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

A felolvasás nyelve

Előadó

isbn

Lejátszási idő

2 óra 12 perc

Érdekelhetnek még…