Akció!

Varázsbetű Dyslex

Original price was: 6275 Ft.Current price is: 6275 Ft.

Olvasásfejlesztő szoftver, mely játékosan fejleszti gyermeke olvasási képességét. Hatékony segítség az olvasási problémák kezelésében, elsősorban a betűtanulás és a szótagolás időszakában.
Tudta, hogy létezik egy betűtípus készlet is diszleksziások számára? A betűtípus telepítési útmutató a kép alatt, a hosszabb leírásban olvasható.

1 készleten

Cikkszám: VB DSX Kategóriák: ,

Leírás

Olvasásfejlesztő szoftver, mely játékosan fejleszti gyermeke olvasási képességét. Hatékony segítség az olvasási problémák kezelésében, elsősorban a betűtanulás és a szótagolás időszakában. A Varázsbetű Dyslex használatával megerősödnek a jó olvasáshoz szükséges képességek: a szókincs, a formaismeret, a tájékozódási képesség, az emlékezet, az elemzőképesség, az olvasási pontosság.

Tudta, hogy létezik egy betűtípus készlet is diszleksziások számára?

Ez az új betűtípus kifejezetten a diszlexiával küzdők számára készült.

Ingyen le lehet letölteni és a számítógépre fel lehet telepíteni. A Word felismeri, így a .doc szövegeket ezzel lehet megírni, kinyomtatni.

Ezek a betűk az aljuknál kicsit meg vannak vastagítva, a betűk távolsága kicsit nagyobb, a “farkuk” jobban ívelt, így nehezebben összekeverhetőek a d-b-p-g, vagy a h-n-u-m, és a-o betűpárosok.

diszlexiás betűtípus

Így telepítheti Wordben:

1.) Erről a helyről http://www.dafont.com/open-dyslexic.font mentse le az Open Dyslexic fontkészletet a saját gépén egy könyvtárba!

2.) Ez egy tömörített fájl, amit ki kell csomagolni. A kicsomagolt fájlokat (Ctrt+C-vel) másolja ki!

3.) A Start menün a Vezérlőpultot indítsa el, nyissa meg ott a Betűkészlet ikon csoportját, (CTRl+V-vel) illessze be az itt látható fontok közé! Kész is. ( C:/Windows/Fonts könyvtárba fog bekerülni )

4.) Indítsa el a Word programot és már ki is lehet választani (ott ahol az Arial-t,Times New Roman-t… ) az új “Open Dyslex” betűtípust.

Így néz ki az OpenDyslex-szel írt szöveg:

példa diszle

(angol telepítési útmutató itt: http://www.dafont.com/faq.php)

További információk

Tömeg 0.5 kg
Kiadó

Formátum

Műfaj

Számok listája

A szoftver három játékot tartalmaz, melyekben 22 szókészlettel játszhatnak kilenc nehézségi fokozaton, így pontosan kiválaszthatja azt a szintet, mely gyermekének szükséges.

A felolvasás nyelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Varázsbetű Dyslex” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…