Gerald Durrell - Velencei kalamajkák (E-hangoskönyv)

2790 Ft

Figyelem! Ezen termék vásárlás után a hangoskönyv letölthetővé válik, nem kerül CD szállításra.

Cikkszám: KOS-L-9789636361907 Kategóriák: ,

Hallgasson bele:

Leírás

Larry, Leslie, Margo, Gerry, no és természetesen a mama éppen a velencei Szent Márk térben gyönyörködnek a nyári telihold nárciszsárga fényénél. A ragyogó hangulatra azonban árnyék vetül, mert kiderül, mama befizetett egy néhány napos hajóútra, egy görög hajó első útjára. Másik történetünkben A halak jelleméből megismert Ursulával találkozhatunk ismét, aki változatlanul kelekótya jóindulattal ártja magát barátai ügyes-bajos dolgaiba, s ezúttal is nagy buzgalommal töri kerékbe anyanyelvét.

A Velencei kalamajkák hangoskönyv egy izgalmas és humorral teli úti kalandokat mesél el, amelyek velencei tájékozódási problémák és kulturális összeütközések közepette játszódnak. Gerald Durrell, a világhírű természetíró és humorista, éleslátó megfigyelőképességével és sajátos humora révén varázsolja el az olvasót.

A felolvasó, Szacsvay László profizmusával és egyedülálló kifejező képességével kelti életre a karaktereket és eseményeket, melyek a hangoskönyv hallgatása közben élénken elevenednek meg. László hangja mélyen beleivódik az emlékezetbe, így a Velencei kalamajkák nem csak olvasmány, de hallgatmány élményét is nyújtja.

A könyv központi figurái, a főszereplők és mellékszereplők, mind együtt járulnak hozzá a történet komplexitásához, miközben Velence káprázatos és misztikus utcáin bolyonganak. A hangoskönyv leírja a velencei kultúrát, a helyi emberek életét és a város festői környezetét anekdotikus és szórakoztató módon.

Ideális választás mindazok számára, akik szeretnének nevetni egy jó könyvön, megismerni egy különleges várost, vagy csak élvezni egy jól elmesélt történetet. Akár úton, akár otthon, a “Velencei kalamajkák” hangoskönyv garantáltan szórakoztató és maradandó élményt nyújt.

További információk

Szerző

Formátum

Kiadó

A felolvasás nyelve

Előadó

isbn

Lejátszási idő

146 perc

Érdekelhetnek még…